Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2450 skatījumi

Labākā kartera aizsarga izvēle?

Auto un transports » Drošība

Varbūt variet pateikt ieteicamāko kartera aizsargu?Izvēle krīt uz trim materiāla veidiem-tērauds,kompozītmateriāls,alumīnijs.
Oriģināli paredzēts 3 mm.tērauds!Kādas katram materiālam priekšrocības un trūkumi,pielietojot praktiski un pēc pieredzētā?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Pikšens

+402

 
No kā gribi pasargāt? No mehāniskiem bojājumiem uzbraucot akmenim vai dubļiem un aukstuma? Ja no mehāniskiem bojājumiem - metāls ilgāk kalpos, bet ja no dubļiem un ziemā saglabāt siltumu - pietiks ar kompozītmateriāliem. http://jpiksens.com/category/jana-autoskola/automeistars

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Lauku ceļi,akmeņi,zemes paaugstinājumi un citi ļoti cieti materiāli!Tātad jāņem tērauds!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Tērauds ir smags un neparocīgs, bet lēts, kompozīti viegli un iespējamas daž ne dažādas formas, kas ļaut tos montēt maksimāti tuvu aizsargājamām virsmām, nepazeminot klīrensu - dārgs, tāpat kā ar ķiveri, pēc pirma sitiena, nav garantijas, ka otru izturēs. Dūralumīniju vietējie sporta meistari arī māk pielocīt maksimāli tuvu aizsargājamām virsmām - vidēji dārgs, pietiekami viegls un izturīgs.

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Kā tad ar oriģināli parēdzētajām pannām,vai tad tās nav ražotas,lai pēc iespējas saglabātu lielāku klīrensu un kā būs ar ventilāciju,jo neorģinālo aizsargu izgatavojot,tas arī ir jāņem vērā!?

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

ielas mašīnai dzesēt karteri nav vajadzības. sportā uzliec eļļai mazu radiatoru.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.