Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1471 skatījumi

GSM Auto sekošana!?

Auto un transports » Drošība

Cik saprotu, tad tiek izmantota SIM karte, kas veic datu pārraidi (GPRS) un attiecīgi nosūta uz manu PC! Rodas jautājums par SIM kartēm kādas izmanto ( kādus pieslēgumus) un cik daudz datus norij šāda iekārta? Un kas notiek, ja auto izbrauc uz ārzemēm- tur takš citas izmaksas datu pārraidei!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Pats numurs,ierīce,tās uzstādīšana,datu apjoma patērēšana,kas satāda,ja izvēlās LMT http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/viesabonesana/datu_parraide_arzemes ,vien iesit pa kabatu,datu apjoma patēriņš tur vairs nav būtisks,ja esi Latvijā.
Labāk paņemt pilnu apdrošināšanu un miers,tāpat ieliks tev gsm bloķētāju,aizbrauks,izjauks vai tikai ko noskrūvēs.Ja nu vienīgi uztraucies vai sieva nebraukā pie džekiem.:D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Ir dažāda veida risinājumi. Krutākie/profesionālie sūta kaudzi datu: benzīna patēriņš, cik petrolejas atlicis bākā utt.
Vienkāršākais risinājums: pieslēgt Google Latitude pakalpojumu https://www.google.com/latitude/ : nav ideāli precīzs, bet saprāta robežās der.
Vajadzīgs viedtālrunis ar GPS, ielādētu Google Maps aplikāciju, iespējotu GPRS datu pārraidi. (Google logins, pats par sevi). Internetu noēd minimāli.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
SIM karte ir no tava draudzīgakā operatora. Datu apjoms ir diezgan niecīgs. Nelietoju, bet ikdienā braukājot ar ieslēgtu WAZE, kas gan sūta, gan saņem on-line datus, plus vēl vispār neierobežoju sevi interneta lietošanā, kā arī saņemu n-tos push ziņojumus, mēnesī nepatērēju vairāk par 300-400mb, kas ir gandrīz vai katra operatora zemākā piedāvājuma robežās. Ārzemes, protams, ir cits jautājums. LMT piedāvājums ar Internets ceļojumā+ man ir ļoti pieņemams. Kā ar citiem operatoriem, tas tev jāskatās pašam.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cik daudz norij ir atkarīgs no tā, kādu aplikāciju tu lieto un ko tu tai netā dari. Ja tu skaties video YouTube ar tādu internetu, tev diez gan liela naudiņa tur sakasīsies (ja ir jāmaksā par katru MB). Tāpat arī, izmantojot GPS ar online kartēm — kartes tiek vilktas no neta datorā un tās arī tā normāli aizņem.

Ārzemēs ir citas cenas, jā.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.