Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1126 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
http://www.autonams.lv/auto-drosiba/meklesanas-sistemas/
..

Gluži jebkurā laikam gan nesanāks un kā parasti - ir iespēja visu neitralizēt

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

GPS-GSM sistēmas ir visai viegli uzstādāmas. Nav pat vajadzīgs speciāls serviss, jo tie visi tāpat izmanto vispārpieejamus pakalpojumus. Bet GSM signālu (arī GPS, kas gan retāk) ir salīdzinoši viegli slāpēt (ar latiem 60 pietiek), līdz ar to, ja tavs spēkrats maksā virs divdesmit tūkstošiem, tādai aizsardzībai zūd jēga.

krokijs, pirms 10 gadiem :

man vairāk tas GPS interesētu, jo gribu mazu ierīci kuru noslēpt skūterī un pats mājās varu čekot kur viņš atrodas. kādas ir viņu izmaksas neviens nezin ? Tur cenas nav norādītas.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Skūterim tas varētu būt par dārgu, bet viss atkarīgs no vēlmes stipruma. Un skūterim tāda veida aizsardzība varētu būt praktiska, tikai pašam jābūt spējīgam momentā reaģēt. Ja ņemsi firmu, tad būs ikmēneša izdevumi, kas neatmaksāsies. Ja pats nolemsi rīkoties, tad GSM derēs, bet GPS nepalīdzēs, jo tev nav iespējas pasaukt kādu viņa maršrutā pārtvert.

krokijs, pirms 10 gadiem :

Pateicos par info, man vienkārši šovasar jau vienu aizdzina, tapēc pavasarī gribu pirkt jaunu un nodrošināties. cerams ka cenas nav simtos, ja desmitos, tad sūds būtu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Pilns ebay ar tādām ierīcēm - gps/gsm tracker

pirms 10 gadiem  

krokijs, pirms 10 gadiem :

būt jau ir, bet es esmu tur pietiekoši daudz iepircies lai zinātu ka viss tur ir kaķis maisā. Vairums preču ko esmu saņēmis ir bijušas sliktas kvalitātes, pakaļdarinājumi utt. it sevišķi jābūt piesardzīgam attiecībā uz šādām ierīcēm. Viņa varbūt ies, bet funkcionēs atbilstoši kopijai un tas ir bīstami.

Oto , pirms 10 gadiem :

Kādai kopijai? Ja prece nedarbojas kā solīts aprakstā tad ir visas iespējas atgūt naudu caur eBay resolution center. Protams jādomā līdzi par to ko iegādājas, bet šī ierīce nav no tām dārgākajām, jo ir jau gatavi moduļi. Palasi citu pieredzi un ņem ciet.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

No taviem komentāriem jūtams, ka līdz galam neizprotu šo ierīču darbības principus. Ierīces lielos vilcienos var iedalīt 2 daļās, 1-raidītāji, 2-gps uztvērēji. Šobrīd vairumā gadījumu lieto 2 ierīču tipu, lai gan Ego piedāvātajā variantā ir abi risinājumi.
Sīkāk par pirmo - tas ir radioraidītājs, kurš raida noteiktā frekvencē. Lai atrastu kur atrodas raidītājs un tavs mopēds ir jāpārvietojas un jāmeklē, jo radioviļņi neizplatās bezgalīgi tālu. Gan iekārta gan meklēšana būs dārgas, ja vien tev nav pazīstams radioamatieris un zagļi dzīvo pāris mājas tālāk.
Par otro, GPS uztvērējs, tāds pats kā jebkurā navigācijas sistēmā un šobrīd gandrīz jebkurā mobilajā tālrunī. Šī ierīce nosaka savu atrašānas vietu pēc satelītu atrašās vietas debesīs. Bet tas tā ir vienrziena komunikācija atpakaļ uz satelītiem nekas netiek raidīts. Ir vajadzīgs veids kā paziņot par atrašās vietu (koordinātēm) ipašniekam. Tātad vajag mobilo pieslēgumu...

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

kaut vai minimālāko kurš var nosūtīt SMS ar koordinātēm īpašniekam.
Tāpēc abonēšanas maksa būs vienmēr.

krokijs, pirms 10 gadiem :

šo paspēju izlasīt pirms tava komentāra netā, redzēju uztvērējus ar sim kartes atbalstu

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
http://www.gpscentrs.lv/sekosana/?view=cenas -
Tie kas zog skooterus diez vai aizdomāsies ka varētu būt sekošana uzlikta.

http://gps-shop.lv/product_info.php?cPath=8&products_id=30 - bet tie nav daži lati.

pirms 10 gadiem  

krokijs, pirms 10 gadiem :

vēl abonešana, jāpameklē ārzemēs kāda ierīce labāk kura neprasa abonēšanas uzturēšanu. gan jau ir! Te jau viss ir saskrūvēts pie mums

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Ir. Sanāks ļoti dārgi. Paralēli visām parastajām sistēmām,kuras bloķē ar elektrošoku utt. var uzstādīt nelielu kastīti ar autonomo barošanu un satelītu pieslēgumu. Praksē sistēmai ir kļūdas- reaģē arī uz dažādiem raidītājiem uz zemes. Tuvāko gadu jautājums,zādzības ierobežos.

pirms 10 gadiem  

krokijs, pirms 10 gadiem :

moš latvijas teritorijā ir kļūdas vai visā pasaulē. Ja ņem vērā ASV attīstību visādā ziņā, vai viņiem šis jautājums nav jau atrisināts ?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.