Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1483 skatījumi

Vai kads lieto e-pastu mail.com

Datori un internets » Datortīkli

Lieta tada.Ka varetu uzstadit tam e-pastam,lai manas no turienes nosutitas vestules uzraditos ar ipasnieka vardu un tad e-pasta adrese.Lidzigi ka musu inboxaa.Mekleju settingos bet neatradu.Kads var paskaidrot???

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cik noprotu tad tu domā tā. epasts1 un epasts2.
Lietojam tikai epsts1 un uzliekam lai visas vēstules kas atnāk uz epasts2 tiek parsutitas uz epasts1. ar epasts1 izlasam. uzrakstam atbildi un nosutam. bet saņēmējs sanēm tā kā butu sūtīts no epasts2. ?
Reāli vienubrīdi es uzliku Gmail ka tur radas visas no inboxa un ar Gmail atbildot sanemājam uzrādas, ka atnāk no inboxa.
Uzlikt lai tiek parsutīts uz kādu citu var ja nemaldos visiem epastiem ar POP pieeju. bet vai atbildēt šādā veidā tad jaskatās laikam konkrēti uz katru nodrošinātāju.

pirms 14 gadiem  

Raitis Pētersons, pirms 14 gadiem :

Nee,ne ta saprati.Gribu lai butu ta,tev atnak vestule uz e-pastu,tur redzams no kaa piem Raitis Petersons<saha@mail.com> Bet ta nav.redzams tikai saha@mail.com Vajadzetu ar visu vardu,uzvardu.Mekleju tur settingos,itka visu sarakstiju,bet nekaa....

Ronalds Skrastiņš, pirms 14 gadiem :

Sapratu. Nemācēšu teikt. Bet arī tas vai uzrādas vārds ir atkarīgs no tā vai kankrētās paskastes lietotājs to ir definājis. Ja nekas nav uzrakstīts (piemēram saha@mail.com litotajs nav uzrakstījis vardu tad arīt ikai parādītos adrese)
P.S ar ko tas mail.com ir tik ipaš? Piemēram inbox nobāl jo bezmaksas versijam nak reklāmas un nav pieejams smtp serveris. Gmail tas viss ir bez maksas, plus pieejama papildus apps telefoniem (ja nevelas lietot iebūvēto) kas piedāvā ertāku meilu pārlukošanu.

Raitis Pētersons, pirms 14 gadiem :

Jaa,bet es esmu tas konkretas pastkastes lietotajs.Vajag to man,ta lai es nosutu piem.tev un tu redzesi raitis petrs<saha@mailcom>Ka to visu varu es definet?Izskatijos settingus,bet ta ari neatradu.Varbut kas ipass ir?
Ar ko vina ipasa tev nepateiksu,vel nezinu.Vienkarsi ta sanaca apstakli ka ievajadzejas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.