Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Viesturs Vanags

+135

 
  • 7

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2297 skatījumi

Ekonomisks printeris!

Datori un internets » Datortīkli

Labdien vai te, kāds man nevarētu ieteikt, kādu ekonomisku un, kaut cik normālu printeri! Kuram kartridži nav pārāk dārgi un var arī lietot neorģinālos kartridžus. Man taka bija Epsons, bet tas vnk ir tāds sviestains ar saviem mazā tilpuma kartridžiem un, kad kāds laiks nav lietots tas kārtīgi neprintēja.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ka Dia

+692

 
Es arī iesaku pirkt melnbaltu lāzerprinteri. Man arī ieprekš bija Epson tintes printeris - tā krāmēšanās ar kārtridžiem tiešām bija neizturama un dārga.
Tagad man ir Samsung ML-1640 (pirku Euronics, maksāja ap 40 latiem, internetveikalos cena līdzīga), toneri pērku reizi gadā, ja nav kādi īpaši lieli printēšanas darbi (kā jau studentam). Jauns toneris domāts 1500 lapu izdrukai, bet, printējot pārsvarā ekonomiskajā režīmā sanāk apmēram 4000 izdrukas. Oriģinālie kārtridži maksā ap 40 latiem (ironija - tikpat, cik jauns printeris, žēl tik, ka jaunajā printerī ir toneris uz 500 izdrukām), bet tieši šim modelim der arī internetveikalos nopērkamie alternatīvie kārtridži, kas maksā Ls 18 (tos arī iesaku, jo nav nekādas atšķirības).
Kad vajag krāsainas izdrukas, tad izmantoju Konica Minolta pakalpojumus Barona ielā, dažas lapas gadā izprintēt sanāk lētāk nekā uzturēt krāsaino tintes printeri mājās.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Es teiktu, ka izdevīgāk ir izmantot lazernieku (melnbalto) un krasainā strūklinieka printēt tikai final versijas un to, ko toč vajag krāsainu.
Tiesa tas atkarīgs no tā, ko vajag drukāt, mums 99% sanāk dtukāt vienkārši tekstus/dokumentus.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Iesaku lāzerprinteri, man tagad Epson tintes, dažas lapas izprintēju un rāda, ka kārtridžos krāsas palika 25 %. kaut neoriģinālo krāsu pērku, vienalga dārgs prieks sanāk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man ir Samsung ML-1640 lārzernieks. Toneris maksā 36 Ls un jāmaina reizi piecos gados.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Bet kreisie kārtridži gan neder. Tad vienam čipam uz mātenes kaut kas tur bija jālodē, neatceros. JūTūbē var atrast.

Kaspars Ročāns, pirms 13 gadiem :

Pie parasta lāzernieka lapas pašizmaksas jautājums par kreiso kārtridžu izmantošanu ekonomijas nolūkos atkrīt.

Ka Dia, pirms 13 gadiem :

ML-1640 kreisie neder, uzpildīt vispār neiesaku (smērēs papīru,rokas un apkārtni visu atlikušo printera mūžu), bet alternatīvie gan ir tikpat labi kā oriģinālie. Es pērku Unity, maksā Ls 18-25 (kā kurā internetveikalā).

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

eriksxx

0

 
Epsonam kā printerim nav ne vainas, gadiem kalpo, tev vienkārši adatas printerim iekaltušas, lai tā nenotiktu ik palaikam jāizprintē kāda lapa.Jebkurā gadījumā lētākais variants ir kāds liels interneta veikals kur to iegādāties, kautvai šis, http://220.lv/lv/datortehnika/printeri

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ainars TasPats

+623

 
ieskaties šeit, iespējams atradīsi atbildi vai Tev vispār vajag printeri un kādu http://cilvekiem.eu/2011/09/isais-celvedis-majas-printera-iegadei/

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Sandis OBAMA

-20

 
es ieteiktu ,tev neko neko neieteikt :)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.