Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1262 skatījumi

kā izveidot savu vai vispār kādu FTP pastu ?

Datori un internets » Datortīkli

lai varētu uz turieni sūtīt datus utt. googlē ierakstiju un izmeta visādos forumos uzdotas tēmas par FTP izveidošanu, bet latvieši forumos nav tie kas atbild uz jautājumiem !

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pasūti jebkuru hostingu bez domēna. Atrodi tev pieņemamo diska vietu par tev pieņemamu cenu un viss. FTP piekļuve jebkuram hostingam būs.

Un reāli ir tā, ka vari ņemt vislētāko, kādu vien atrodi, jo, tā kā tu netaisies tur uzturēt mājas lapu, tad tev vajadzētu būt galīgi vienalga, cik pastkastīšu var izveidot, cik ir MySQL datubāžu, utt. Tev no tā visa tāpat tikai FTP vajag.

hoste.lv — te vari paskatīties. Hostinga kvalitāte ir zem jebkuras kritikas, bet, kā jau teicu — tīri FTP vajadzībām derēs. It sevišķi par tādu naudu.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Ā, nu vēl ir variants par velti — uzstādīt FTP serveri uz sava kompja. Tad tev vietas būs tik daudz, cik kompī brīvas vietas uz HDD.

Tikai tad kompim vienmēr ir jābūt ieslēgtam, lai tiktu klāt. Otrkārt, ja ir rūteris, vajag forwardot portus. Treškārt, ja ir dinamiskā IP, nāksies DynDNS izmantot. Bet nekas no tā nav neizdarāms.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.