Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1801 skatījumi

360 grādi wireless coverage, cik tas ir metros ?

Datori un internets » Datortīkli

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uzrakstiet modeli, gan jau kāds apskatīsies internetā un uzrakstīs, ja tas ir tik būtiski, dzīvokļa vai mājas ietvaros vajadzētu pietikt, neaizmirsiet tikai uzlikt paroli, citādāk ievērojami samazināsies ātrums, jo jūsu tīklu izmantos visi kaimiņi....

pirms 12 gadiem  

, pirms 12 gadiem :

Tu esi tikpat debīls pajols kā tas jautātājs. Tu esi tik stulbs ka neatšķir lenķi no attāluma. Debīļu karalis vienkārši.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Ar savu negatīvismu ir jācīnās, ja jums tā ir problēma, pirms rakstiet komentāru , 3x izlasiet atbildi un padomājiet, vai jūsu komentārs tik tiešām kādam ir nepieciešams, atbildi par to, ka 360grādi ir leņķis, jau sniedza cits komentētājs, es tikai piedāvāju variantu, norādīt rūtera modeli un palūgt apskatīties, kāds ir uztveres radiuss internetā, kas ir daudz vienkāršāk nekā meklēt lietošanas instrukcijā. Tā, ka kurš ir debils un pajolis, domāju, ka nav jāpaskaidro, tas tāpat ir skaidrs!

krokijs, pirms 12 gadiem :

uz datora ir rakstīts 360 grādi wireless coverage, es tik domāju moš PC spēj no lielāka attāluma ķert wireless signālu.

krokijs, pirms 12 gadiem :

rūteris man nav, tikai LAN bet tīri ziņkārība moka

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Ja ir vietējais tīkls un internets no servera, tad jau nav runa par nekādu bezvadu tīklu, ja internets ir bezvadu, tad interneta vadam ir jābūt iespraustam rūterī, ap kuru noteiktā rādiusā jebkurā vietā var pieslēgties no jebkura datora un izmantot tīklu. Uz kā ir rakstīts 360grādu wireless coverage vai tad ne uz rūtera?

krokijs, pirms 12 gadiem :

uz datora nevis uz rūtera ir rakstīts tas 360 wireless coverage. Rūteris man nav. man pa taisno vads ir pie PC. Bet mani moka ziņkārība par tiem 360 kas uz datora uzlīmes ir virsū.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Rūterim ir jābūt, mazai kastītei, kurā tiek iesprausts interneta vads, kastītei ar antenām, kas tālāk internetu pārraide bez vadiem noteiktā rādiusā. Otrs variants ir interneta vads, kas tiek atstiepts un iesprausts Jūsu datorā vai arī jums ir viens dators, kas strādā kā serveris un pārējie ir saslēgti LAN tīklā.

krokijs, pirms 12 gadiem :

Tu varbūt mani īsti nesaproti !! Man mājā nav neviena rūtera, dzīvoju personīgajā mājā, interneta kabelis ir zemē ierakts un ienāk istabā un vads pa taisno ir pieslēgts pie datora. Rūtera man nav. Kas attiecas uz tiem 360 grādiem, tad (Oto) un cilvēks (unknow) pareizi bija sapratuši manu jautājumu. man no ražotājā uz datora ir uzrakstīts 360 grādi wireless coverage. Gribēju uzzināt ko tas nozīmē !!

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Necik, jo grāds šajā gadījumā ir loka (riņķa līnijas) mērvienība. Ja par bezvadu tīkliem, tad tas nozīmē, ka raidītājs raida uz visām pusēm, nevis vienā virzienā.

pirms 12 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Cik tālu tā wireless iekārta "vilks" ,laikam, netiek norādīts,jo uz sava rūtera iepakojuma un papīros neatradu,bet pēc pieredzes zinu ,ka tie attālumi ir dažādi.Es savā datorā redzu vismaz 3 kaimiņu bezvadu internetus ar dažādu signāla līmeni,bet cik esmu pārliecinājies mans wireless arpus mājas neko daudz nesniedzās:(

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

-6290

 
Cik zaļš ir perpendikuls?

pirms 12 gadiem  

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Nē, perpendikula zaļums ir proporcionāls tangensa caurspīdīgumam.

, pirms 12 gadiem :

Daļēji piekrītu, bet ne jau dilstošā mēnesī!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
350 grādi nozīmē, ka dators uztver signālu vienādi labi(vismaz pēc reklāmas bukleta) no visām pusēm. Protams, ka raidīšanas/uztveršanas attālums ir mazāks nekā ja datoram būtu virziendarbības antena. Svarīgs gan ir raidīšanas attālums, jo tas ir mazāks nekā uztveršanas līdz ar to ne visiem tīkliem ko "redz" var arī reāli pieslēgties. Piemēram rūteri nepalielina uztveršanas jaudu kamēr nesadzird pieprasījumu pieslēgties.

pirms 12 gadiem  

Oto , pirms 12 gadiem :

tfu 360 grādi protams

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Evija Feya :)

-20

 
:D

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.