Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Marcis

+248

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 634 skatījumi

Kā uzstaisit lietojamu daļu no cietā diska

Datori un internets » Datortīkli

Es nopirku jaunu datoru, kura kopējā atmiņa ir 500GB es uzzinsteleju windows8 bet man ir tikai viens disks kura ietilpiba ir 232Gb. Man ir jautājums kā tikt klāt pārējai atmiņai (268GB)?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
Piešķirt tam apzīmējumu, ja nepieciešams formatēt, izveidot partīciju, izmantojot Disk Management
http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/disk-management-windows-8.htm

pirms 11 gadiem  

Marcis, pirms 11 gadiem :

Labs! Paldies.

apnicis šis muļķu portāls, pirms 11 gadiem :

vispār jau OS vajadzībām vairāk kā 60 gigus nevajag, nu tie, kam slinkums laicīgi iztīrīt miskasti, var atstāt 80, bet pāri 200 gigiem ir tikai kārtējā iespēja to visu vienā setā aizdirst un pēc tam kopā ar OS pazaudēt...

Ainars Felzenbergs, pirms 11 gadiem :

Vispār jau os vajadzībām 60.GB var arī nepietikt. Tas ir ļoti atkarīgs no tā, kādām vajadzībām cilvēks vēlas izmantot datoru. Mūsdienās ir labas programmas kas prasa arī daudz vietas uz cietā diska. Es no savas pieredzes varu teikt tā ka man ar 60.GB būtu stingri pa maz. Es darbojos ar kādu mūzikas veidošanas programmu, kura uz cietā diska tūdaļ pēc instalēšanas aizņēma jau 15.GB. Un tad vēl nāca papildinājumi klāt. Protams ka 200 jau nu noteikti ka nav vajadzīgs.

apnicis šis muļķu portāls, pirms 11 gadiem :

par audio apstrādi nerunāsim D: tā ir tēma, ko standarta ļaudis vispār nespēj izprast... tavā gadījumā arī skaņas karte maksā vairāk, kā spēļu fans videokartei grib noziedot un pat grafiķis nekad nespēs izmantot tādus rama apjomus, ar kuriem pie audio apstrādes mūžīgi būs par maz...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.