Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

agris

+22

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 631 skatījumi

Intel GMA3150 integrated videokarte prieks mini pc laba? Cik mb ta notur?

Datori un internets » Datortīkli

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Praktiski visi Intel GMA sērijas iebūvētie video procesori ir novecojuši, vairs netur līdzi mūsdienu prasībām, pat plikiem Youtube videoklipiem. Tagad Intelis atbalsta HD sērijas video procesorus, kas ir visos Intel Core i-* procesoros (pirmo paaudžu pročos vēl ir GMA, bet tie ir kaut kādi hibrīdi ar HD, īsti nezinu), Pentium un Celeron (jaunāko sēriju) procesoros. Tur jāskatās pēc paša Intel procesora, specifikācijās ir norādīts.
Visas vecās GMA sērijas parasti neko vairāk par 512MB no operatīvās atmiņas maksimums nevarēja paņemt.

pirms 9 gadiem  

apnicis šis muļķu portāls, pirms 9 gadiem :

cilvēks piemin mini pc, tātad tur runa var iet tikai par kaut ko būvētu uz iATX plates ar integrēto pinteļa Pineview sērijas atomu... nu ja tur būs vēl kāds vienkodola procesoriņš, tas uz šodienu tur grūti skatīties pat jūtūbi ar 720p uz 14" monitora, kur nu ko vairāk... ja būtu zināms precīzs procesora modelis, tad vēl varētu ko runāt, bet tā... lai ar tā padarīšana tikai 4 gadi veca, bet iznāca jau kā pēdējais nīkulis, īpaši jau salīdzinot ar tā brīža amd piedāvājumu...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.