Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1299 skatījumi

Kāda ir LABA failu glabātuve?

Datori un internets » Datortīkli

Sveiki, pērku datoru, un jāpārsūta būs vēlāk kaut kur 60-80gb atmiņas, failiem.lv jāpiemaksā klāt, un man liekas, ka tur nevar veselu mapi uzreiz, jādala pa bildēm :S Vai neviens neieteiks patiešām normālu, lai vienā brīdī visi tie faili nepazūd?! )

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Toms

+5644

 
Tādām lietām vislabāk noder HDD un nav jāuztraucas, ja datorā kaut kas pazudīs vienmēr būs ārējā un ērti pārnest no datora uz datoru. Un par tiem mākoņiem. Ja tik ļoti gribas bezmaksas tad dali vairākos mākoņos. Piemēram inboxā var ielikt 20gb, arī failiem.lv ir 20gb, un tā jau var savākt kopā to apjomu :D

pirms 9 gadiem  

Viktors Buls, pirms 9 gadiem :

kopš 64 gigu fleška nopērkama par 15 jērickiņiem, par mākoņiem vienkārši jāaizmirst...

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Eu! Izskaidro kārtīgāk! Tu pērc jaunu kompi un gribi datus ielikt mākonī??? Kāpēc?? Izvelc no vecā datora HDD un piespraud pie jaunā kompja!
Kādus datus gribi noglabāt mākonī??? Visas filmas un spēles vatēsi nokačāt torentā, tās tavā vietā saglabās citi cilvēki, torentos viņas vienmēr būs pieejamas! Vari google.lv pameklēt "cloud service" un atrast daudz un dažādus, bet tie tev piedāvās tikai 10GB vai kādus 15, bet nekad 80! Ja vajag 80 būs jāmaksā!
Ja tev vajag saglabāt pāris dokumentus, tad viņi derēs, bet ja esi fanātiski nolēmis saglabāt visas spēles un filmas, tad aizmirsti!
Filmas var atkārtoti nokačāt, bet spēlēm ir iespēja saglabāt seivus un nokačāt viņas no jauna!

pirms 9 gadiem  

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Būtu jau labi paņemt HDD sev, bet es pārdodu, un hdd jābūt komplektā (pats par sevi saprotams) :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ko tu tur mocies... Piespraud veco cieto pie jaunā kompja un pārkopē. Ir tāda paruna, ka, ja sāksi lietot n-tos mākoņošanas servisus vienlaicīgi, varēsi tajos ieraudzīt dažādu dzīvnieciņu kontūras.

pirms 9 gadiem  

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Pavisam aizmirsu pateikt:
Es sākumā pārdošu datoru, un tikai tad nopirkšu, tāpēc mākonis vai usb ir gandrīž vienīgais risinājums (usb 16gb jau ir - vēl 50gb mākonī jāieliek) :)

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

50GB mākonī būs sāpe dibenā. Dalīt pa vairākiem mākoņiem (kopējā failu izmēra limita dēļ), tad atsevišķi dalīt filmas vairākās daļās (daudzos mākoņos ir maksimālais viena faila izmēra limits), tad vēl visu saspiest arhīvā (jo direktoriju augšupielādēt diez vai varēs), tad vēl tas viss ir jānovelk atpakaļ un jāatspiež, utt. Tas ir nereāls darbs. Painteresējies, varbūt kādam ir ārējais HDD, ko var aizņemties.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es lietoju MIcrosoft piedāvāto OneDrive. Tas ir drošs, bet par lielāku vietas apjomu arī būs jāpiemaksā. Par velti tiešām labu servisu nevar gribēt.

pirms 9 gadiem  

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Paldies jums.
One drive patiešām ir ļoti laba lieta, 30gb dod bezmaksas, nelago, dizains no microsoft vienkārši lielisks, var iet caur visām ierīcēm. Paldies. ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.