Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ingars Neija

+7257

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1818 skatījumi

Portatīvajam negriežas kūleris...ko darīt? remonts

Datori un internets » Dzelži

Portatīvais kompītis pieteicis karu, viņam nu uz doto mirkli negriežas kūleris (ventilators) , un viņš dikti uzkarst.Nav jau tik vienkārši kā stacionārajam nomainīt kūleri un viss, ko darīt portatīvajam? cik varētu izmaksāt remonts u.t.t ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Nu - rēķini kūlera cenu + kādi 15-20 ls par nomaiņu...servisos naudu plēš tā normāli, lai arī darbs tur varbūt nav nekāds nopietnais. Ja Tev garantija ir beigusies vari mēģināt atskrūvēt korpusu un uzmest aci - kur šis ir - varbūt viņu atštepselēt un nomainīt nemaz nav tik mistiski grūti... ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andis

+11264

 
Kashins. Jāskatās, kas pa laptopu! Vairākiem laptopiem varēsi mierīgi atskrūvēt apakšu vaļā un nomainīt ventilatoru - 15 minūtes un viss gatavs ... bet ir laptopi, kam no apakšas netiek klāt - respektīvi no augšas ir jāņem visas detaļas nost līdz tiec līdz apakšai ..un tur darbs uz 2 stundām garantēts :) .. par to ne mazāk par 15 Ls var prasīt!

pirms 14 gadiem  

Kashins DaWeeD, pirms 14 gadiem :

Jā, tā var būt, bet ne man par to spriest... ;) Tādēļ, ja darbs ir ar pārāk lielu risku kko sačakarēt - labāk nest uz servisu... ;)

Ingars Neija, pirms 14 gadiem :

hmnjaaa man ir reti riebīgs hawled packard nx6310 mēģināju atskrūvēt bet pie kuulera netiku ne tuvumā...aiz paneļa stāv un nekā :(

Ingars Neija, pirms 14 gadiem :

he tiku galā :D izrādās ka viss ģeniālais ir elementārs, pagūgļojot atradu ka nāk nost tastatūra un zem tās ērti novietots pats kūleris ar pārējiem pribambasiem ... nu jau atkal viss iet :D

Andis, pirms 14 gadiem :

Tad jau labi. Kā jau minēju, tas ir baigi atkarīgs no modeļa. Piem. Toshiba poartatīviem diez gan ir ko pasvīst kamēr tiek klāt kūlerim :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Nu ja tu viņu slēdz lieto bez ventilatora tad nau jēgs vairs neko tur remontēt, esi uzkarsējis un sapisis. Savādāk pa 5Ls var nomainīt.

pirms 14 gadiem  

Ingars Neija, pirms 14 gadiem :

tik daudz jau smadzeņu man pietiek, lai neuzkarsētu viņu , turklāt sekoju līdzi temperatūrai ar to pašu veco labo everest.Tagad jau atkal viss kārtībā :)

. .., pirms 14 gadiem :

Izskatās ka pa to baru ir arī kāds sakarīgs kadrs. Neticami.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.