Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2336 skatījumi

Savienot PC un TV

Datori un internets » Dzelži

Man ir tāds jautājums. Manam datoram ir Point Of View videokarte GeForce 8600 GT un es vēlētos datoru savienot ar TV. Videokartei ir divas DVI izejas un TV izeja - līdzīga kā S-Video tikai ar vairākiem piniem. Man ir vads, kur viens gals iet šajā TV izejā un otrā galā ir S-Video izeja un RCA tulpīte. Mēģinu palaist tālāk caur tuplīti, bet nekas nesanāk. Varbūt kādam ir kāda laba ideja? TV man ir CRT ar tulpīšu ieeju. Lietoju Windows 7 Ultimate.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

varbūt jābūt kādam draiverim citādi videokarte nedot ārā video audio signālus - http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/14-102-677-06.jpg

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var gadīties, ka nepareizos tulpītes vadus esi saspraudis televizorā( viens tur bija par bildi, 2 par skaņu, ja pareizi atminos)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A. L.

+7446

 
kad ir piesprausta visa Tevis pieminētā uzparikte, tad ar visiem vadiem saslēgtiem jāpārstartē PC. Tad vajadzētu pie desktop/labais taustiņš -->screen resolution parādīties vēl vienai sadaļai. un cipariņam 2 uz otra bildes devēja. Tad nu tālāk tur uzstādījumi jāmēģina sakruķīt.

P.S.
Ar draiveriem viss ok? Esi uzlicis videokartei jaunākos draiverus?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.