Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

AiZu

+247

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1521 skatījumi

Mini portatīvais dators Samsung N150

Datori un internets » Dzelži

Kādas varētu būt problēmas un trūkumi, īsāk sakot "mīnusi" portatīvajam mini datoram Samsung N150, tas ir dators ko piedāvā Tele2 kā mazcenas par 59 Ls.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
W7 Starter Edition. Jāsaka, šī Windows versija ir vājprātā limitēta. Diemžēl W7 Home Premium apgreida licences izmaksas sastādītu 1/4 datora cenas.
Vēl viens trūkums - LED izgaismotais ekrāns. Lai arī tas ir ļoti košs, tomēr krāsas tiek ievērojami kropļotas.
Ekrāna izšķirtspēja ir gana zema, lai tajā neietilptu vairums internetā atrodamo spēļuku un arī bildes lielā daļā lapu būs jāritina.
Jebkurā gadījumā, ja datoram ir iebūvēts 3G modulis (iesaku par to pārliecināties pirms pirkuma izdarīšanas), tas būs ideāls palīgs interneta lapu pārlūkošanai (par draugu fermām u.t.t. labāk aizmirst) un e pastu sūtīšanai, ērti pārnēsājams un spējīgs ar vienu uzlādi darboties teju visu darba dienu :)

Pašam ģimenē kalpo iepriekšējās Tele2 piedāvātais Samsung - N10 3G, varu teikt, ka savas funkcijas pilda ļoti labi. Ja prasības ir drīzāk pārnēsājama galda datora alternatīva, pie kuras stundām ilgi ikdienā drukāt dokumentus, spēlēt spēlītes draugos u.t.t., labāk domāt par lielāku datoru.

pirms 14 gadiem  

AiZu, pirms 14 gadiem :

Hmm , Jā ... !
Lielāks dators man jau ir, gan galda, gan portatīvais, bet vēlos arī ērti pārnēsājamu datoru.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.