Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3777 skatījumi

Interaktīvās TV dekoderis, ar iespēju ierakstīt ārējos datu nesējos...

Datori un internets » Dzelži

Lietoju Lattelecom iTV un vēlos ierakstīt raidījumus flash atmiņā un uz ārējā cietā diska, vai nezināt, kādu modeli kurš sader ar Lattelecom iTV piedāvātajām iespējām un nodrošina ierakstīšanas funkciju??? Jo standartā nākošais Lattelekom dekoderis šo ierakstīšanas iespēju nenodrošina. :(

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Domāju vienkāršākais ir piepirkt klāt kādu DVD rakstītāju ar cieto disku.Slēdz klāt pie TV un raksti ko tik vēlies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

AiZu

+247

 
Neviens dekoderis nenodrošina izejošo informāciju caur USB. Un lattelecom iTv piedāvātajām iespējām ar to nav nekāds sakars. Lattelecom dekoderis nodrošina raidijuma ierakstīšanu/saglabāšanu uz viņu servera (tas ir "Tīkla" pakalpojums) un šis pakalpojums tev jāaktivize ar dekodera pulti. Tur ir arī izvēlne, kur Tu vari atrast savus saglabātos ierakstus. Bet atceries, ka uz servera Tavs ieraksts glabāsies tikai kādu noteiktu laiku.

http://www.lattelecom.lv/majai/TV/?gen_static=1&ltc_nav4542=4806#navigationltc_nav4542

pirms 14 gadiem  

unknown5924826481, pirms 14 gadiem :

Bet lieta tāda, ka pilsētā man ir Ostkom digitālā tv bet laukos Lattelecom itv, un ostkom dekoderim ir ierasta iespēja. Pielieku zibatmiņu un ierakstu tiešraidē rādošo raidījumu pa taisno usb.

AiZu, pirms 14 gadiem :

Tādā gadījumā, lai ierakstītu pārraidi Tev nevajag Lattelekom iTv piedāvātās iespējas, bet gan krutāku dekoderi. Lattelecom iTv piedāvā saglabāt ierakstu tkai un vienīgi uz viņu servera. Ja vien tam lētajam Lattelecom dekoderim būtu USB izejas ligzda un tāda ieraksta funkcija kā tavam Ostkom dekoderim.
Cik es zinu no pieredzes tad visiem lētajiem dekoderiem ir USB ieejas ligzda, kas paredzēta tikai informācijas nolasīšanai, piemēram, atjaunināt softu vai atskaņot ierakstu.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Andis

+11264

 
Neviens tā pat nesaderēs - būs jāpārskata arī dekodera softs (ar LTK iestatījumiem), cik zinu, tad neviens dekoderis nestrādās ..

Viens variants kā pārrakstīt ir pieslēgt http://bit.ly/Interaktiva-TV dekoderi pie datora caur video ieeju un izmantojot ierakstīšanas softu ierakstīt vēlamo raidījumu.

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Neesksistē nekādi "LTK iestatījumi" :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.