Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1722 skatījumi

Dators

Datori un internets » Dzelži

Kas varētu būt par vainu - portatīvais dators Dell, modeli nepateikšu, bet jau 5 gadus vecs.Ieslēdzot viss oki, ielādējas arī super, verot vaļā visus my document, my computer, games - mape atverās, bet tikko gribu ko tālāk spiest, vai nu never vispār vaļā vai raksta not responding. Man ir pieslēgts bezvadu nets, pat nevaru atvērt to logu netam, lai ievadītu paroli. Tas varētu būt cietais??? Vai kāds vīruss???

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

frrrrjanka

+31

 
es tādā gadījumā uzspiežu disk cleanup, un aiziet, man palīdz :)

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Man kā sievietei, lūdzu, smalkāk no tās vietas disk cleanup, kur to var atrast? Varbūt izklausās stulbi, bet kompjos saprotu tik pt daudz cik cūka no astronomijas :) Ja nav grūti vari draugos uzrakstīt ;)

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Aizej uz Start > Run..., tai lodziņā ieraksti "cleanmgr" un nospied Enter. Pēc tam atvērsies vēls viens lodziņš, kurā ieķeksē visus ķekšus un spied OK.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Es lieku uz disku. Palaid check disk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es domāju, ka vienkārši viņš gadiem nav pārinstalēts.

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Pilnīga pārinstalācija tikai veikta trīs mēnešus atpakaļ, tā, ka tas nav par iemeslu. Pluss vēl tas, ka pa šiem trim mēnešiem praktiski neesmu to lietojusi un virsū nav saliktas nekādas programmas. Pliks windows un pāris programmas, lai var filmas palūrēt, bildes no fočika ielādēt un adobe reader. Viss.

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

ja visi šitie gļuki sākušies uzreiz pēc pārinstalācijas, tas tikai nozīmē, ka winda uzlikusies "šķībi". Ja tomēr vēlāk, ta nu laikam tomēr vīruss ieperinājies.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

pēc instalēšanas viss gāja labi, lidz vienā brīdī ieslēdzu datoru un nokonstatēju, ka nevaru atvērt logu, lai ievadītu interneta paroli. Mēģināšu vakarā palaist antivīrusu, jācer, ka tas ies, jo to vēl nemēģināju palaist.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.