Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1538 skatījumi

HDD pieslēgšana bez formatēšanas

Datori un internets » Dzelži

Man ir nepieciešams pieslēgt HDD pie PC un izvilkt no tā ārā datus. Lieta tāda, ka šis HDD ir no stacionārā rakstošā DVD Panasonic un noteikti tur ir cita failu sistēma. Mēģināju slēgt pie PC kā parasto cieto, bet bez formatēšanas neko nevar izdarīt. Ir man arī ārējais keiss, caur kuru var saslēgt HDD pie PC, bet viņš man ir uz SATA, bet cietais ir IDE. Nopirku kontrolleri, bet nulle reakcijas. Disc Management logā (Win 7 Ultimate) viņš parādās, bet atkal bez formatēšanas tālāk neiet.

Vai kādam ir padomā veids, kā bez formatēšanas man viņu pieslēgt? Paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Arī es par Linux - rezultāti būs neapšaubāmi un datus var izvilkt pat no nezināmas failu sistēmas. Vienīgi, ja tā ir kriptēta, tad gan var būt problēmas. Bet tas ir stipri maz ticams.

Tātad - ieraksti kādu LiveCD (iesācējs var Ubuntu 10.10 ņemt), startē kompi no tā ar cieto pieslēgtu. Tad vai nu ar parastu failu menedžeri skaties, kas tur ir, jo Linuxam failu sistēmu atbalsts ir nesalīdzināmi lielāks nekā Windows. Ja tomēr nevar, tad jāņem palīgā utilīta Photorec no pakas Testdisk. Ar to var pašu vellu no pazemes izvilkt.

pirms 13 gadiem  

Laurijs Svirskis, pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi - tiešām palīdzēja. Caur LiveCD cieto neredzēja, bet PhotoRec izglāba! Atradu video par tēmu: http://www.youtube.com/watch?v=jhWbSM-630E&hd=1 un viss izdevās. Faili bija mpg formātā, bet sliktā ziņa ir tā, ka tie ir kaut kādā veidā salīmēti kopā un aptuveni 50 video ir iekļauti 4 lielos failos, kuri vidēji sver 75 GB un Sony Vegas Pro tos ver vaļā ļoti ilgi (gaidīju 20 min, bet nesagaidīju ...)

Varbūt kāds ieteikums kā viegli sadalīt failu sīkākos gabalos?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Meklē video splitter. Tikai jāskatās, vai lielākus par 4GB spēs lietot. Un kamēr nepamēģināsi, nezināsi vai atmiņu ēd. Ja tik lielam failam grūti precīzi trāpīt, tad jāgiež katrā vietā ar drusku ekstru klāt katram fragmentam, lai vēlāk var īstā video editorā galus pielīdzināt.
http://opensource.software.informer.com/download-opensource-video-splitter/

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Vari mēģināt slēgt pie linux, jo ļoti iespējams, ka tur ir ext3 failu sistēma.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.