Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1431 skatījumi

Keyboard ar usb flash pieslēgumu

Datori un internets » Dzelži

Kur varētu atrast keyboard ar usb flash atmiņas pieslēgumu, tā vietā lai flash atmiņu pieslēgtu kaut kur pašā datora. Te fotopiemērs: http://www.failiem.lv/u/yickqxi
Man liekas tas būtu daudz ērtāk...

Pirms 12 gadiem

Precīzāka adrese: http://failiem.lv/thumb_show.php?i=suggkom&n=vlcsnap-00001.jpg

GatiS KārkliņŠ, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Tādas ir teju katrā datorbodē. Un nē, tas nav ne tuvu tik ērti, kā izskatās. Zinu, jo pašam ir tāda tipa zvērs no Logitech. Problēma tajā, ka vairums datoru vienkārši nespēj "pabarot" to jaudu, ko mēdz prasīt vairāku ierīču pieslēgšana pie viena porta. Labāk ievērtē ko tādu http://www.boot.lv/tehnika/apskats-samsung-c23a750x-bezvadu-monitors-un-portativa-datora-dokstacija-divi-viena
Pie šī monitora var pieslēgt 4 USB ierīces, neatkarīgi no to rijības pakāpes.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pieljauju ka shi nebus prece latvijas tirgum.. ;) bet amazon.com noteikti bus.. Vel vari pameklet frys.com un bestbuy.com vai best-buy.com... Tgd neatceros precizi.. Bet piemeram kas tev trauce izvilkt usb pagarinataju blakus monitoram uz galda?

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Muļķības. Gadus piecus atpakaļ tādas klaviatūras jau tika mestas pakaļ. Vienā ofisā nostāvēja dažus gadus un neviens pat nezināja, ka viņu prastā klaviatūra spēj arī pagarināt USB un visādas SD kartes ņemt pretī. Kaut kāda lētā noname bija - ar domu, paņems kādu lēto, ko tur daudz vajag.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.