Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zigmārs Dzenis

+5532

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1253 skatījumi

Kādu rūteri ieteiksiet, lai 3. stāvā būtu labs signāls! Esoļais linksys "bruņurupucis" bez antenām brīžiem nenodoršina zonu!

Datori un internets » Dzelži

Kādu rūteri ieteiksiet, lai 3. stāvā būtu labs signāls! Esoļais linksys "bruņurupucis" bez antenām brīžiem nenodoršina zonu!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=185156&kas=+TP-Link+TL-WR941ND

Otra svarīga lieta ir novietot rūteri pareizā novietojumā. Tas ir, staigājos pa istabu un skatoties, kurā vietā tas singāls labāk izplatās. Ideālākais variants ir istabas centrā pie griestiem, bet tā jau, protams, neviens nedara. :)

pirms 12 gadiem  

JanKa, pirms 12 gadiem :

Par piedāvājumu šaubos, tādas pašas klases rūteris kā esošais. Par otro daļu piekrītu, vajag vienkārši pamēģināt pārvietot esošo rūteri, var mēģināt iegūt labākus rezultātus.

Kaspars Ermanis, pirms 12 gadiem :

Bet autors tak pats noraada ka grib bez antenaam opereet, bet bez antenas laagi ne ruuters ne WiFi tiikla karte nedarbosies..... Nju varbuut tikai istabas robezjaas.....Antenas ja ir domaats pievienot tad jaapievieno..... Ja baidies ka kaads vareetu zagt tavu trafiku, tad izvelc pa maaju vadu(visdroshaakais varants)

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nē, autors saka, ka esošais rūteris bez antenām nenodrošina vajadzīgo singāla stiprumu. :) Vismaz es tā sapratu.

Starp citu, izņemot rūteri, var arī nopirkt kādu normālu antenu pusmetra garumā. Tad zona arī būs ievērojami labāka.

Nu un papildus tam visam, protams, jāsakonfigurē tas rūteris pareizi. Piemēram, lai darbojas tikai 802.11G režīmā, nevis B un G vienlaicīgi. Tas tev dos klāt pāris metrus pie zonas. Kā arī jāuzstāda īstais kanāls. Un tiri piri tādā garā. :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kāda viņiem parole?

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.