Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aicis

+10511

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1643 skatījumi

Kā var zināt, ka jaunam datoram iekšas nav lietotas ? Piemēram, pērkot RD-electronic veikalā kuš tirgo arī atjaunotus datorus

Datori un internets » Dzelži

www.drveikals.lv pārdod lietotus un arī pavisam jaunus datorus. Tie lietotie ir atjaunoti un vizuāli, kā jauni datori. Bet kā var zināt ka arī tajā jaunajā datorā nav lietoti, piemēram, videokarte, cietais disks, CD-ROM, vai mātesplate.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Edgars un Unknowns jau pareizi atbildējuši. Nav iespējams uzzināt. Bet tavā labā ir tas, ka datortehnika nenolietojas dēļ lietošanas ilguma. Attiecīgi, procesors, kas ir lietot nenozīmē, ka tas ātri vien nolietosies. Tās nav mehāniskas detaļas, kam nodilst gultņi un blīves. Ja nu vienīgi blīve starp klaviatūru un krēslu. Tā kā droši var iegādāties.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Tu gribi teikt, ka datoram nav ritošas daļas. Tad paskaidro, no kā sastāv CD-ROOM, un HDD. Un arī ne visām videokartēm jaunu ventilatoru var dabūt tuvākajā datorveikalā.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

HDD parasti nenodzīvo tik ilgi, ka mehāniskās daļas sabojājas. CD-ROM mūsdienās ir stipri nebūtiska un arhajiska lieta. Personīgi neredzu lielu vajadzību pēc tāda. Zināma daļa taisnības jau tev ir, bet tās ir tikai nenozīmīgas un viegli maināmas detaļas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

To praktiski nav iespejams uzzinat, tikai uz goda varda

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tu gribi jaunu vai lietotu? Ja jaunu un šaubies, tad ej uz citu veikalu, piemēram Dateks vai M79.
-neesmu dzirdējis, ka kāds veikals liktu lietotas detaļas jaunos datoros;
-jaunām detaļām būs bukletiņi, diski utml.;
-cietajam diskam iespējams apskatīties tā lietošanas stundas;
-datortehnika mainās tik ātri, ka vienkārši pēc modeļa var saprast, ka tas ražots pēdējā laikā, tāpat uz katras detaļas ir ražošanas datums
-jauns dators arī nedaudz smirdēs pēc "svaiguma";

Bet kopumā velti satraucies.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Doma ir pirkt jaunu un jaudīgu datoru. Tad nu vienīgi mierina doma, ka jaudīgam datoram neviens vecs dzelzis nederēr iekšā. Kaut gan HDD un CD-ROM pēdējā laikā nav īpaši mainijušies.

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Vēlreiz, par šo nav vērts uztraukties. Ja tomēr nekādi nevaru tevi pārliecināt, tad pērc visas detaļas atsevišķi, rūpīgi pats pako vaļā novērtē vai katra detaļa ir jauna un lūdz kādu kas datoru var saskrūvēt, ja pats to neproti.
Datordzelži mirst arī jauni - 2 gadu periodā apdrošināšana ir garantija, tāpēc vairāk pievērs uzmanību uzņemumam un atsauksmēm par viņu, pēc 2gadiem jau pilnīgi vienalga vai dzelzis bija vecs vai jauns pirkšanas brīdī.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.