Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 904 skatījumi

Intel Celeron B815

Datori un internets » Dzelži

Ir doma iegādāties portatīvo datoru. Es spēles nespēlēju - vispār, pārsvarā sēžu internetā un labākajā gadījumā izmantoju Photoshop, Illustrator un iespējams norenderēju kādu video. Protams YouTube un citas mākoņfīčas :)

Sākumā es skatījos uz i3 un i5 pročiem, bet tad sāku tā domāt - vai man vispār tas ir vajadzīgs? Tad es ievēroju, ka ir pieejami labi portatīvie ar jaunākās paaudzes Celeron divkodolu procesoru. Procesors: Intel Celeron B815 Dual Core (1.6GHz, 2MB Cache). Vai būs ļoti liela atšķirība starp teiksim zemāko i3 un kādu no Celeron B sērijas procesoriem?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pēc tava apraksta tev ies lētākais dators,ari 1.6 ghz procesors derēs,procesors domāts ātrumam,ja spēles nerubīsi,nahuj tev i5 ,tas vienīgi baterija ilgāk turēs.
http://www.1a.lv/special/akcijas/asus_x55a_portativais_dators/12933453/
šis aparāts tev būs tieši laikā,pat vareši labas spēles rubīt,ja gribēsi..

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-6290

 
Tu esi absolūta nulle tehnikā. Apjēdz to un samaksā datorspecam par konsultāciju un instalēšanu. Ja ne - pats papisīsi naudu.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.