Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1760 skatījumi

Slēdzas ārā dators....

Datori un internets » Dzelži

Labdien!

Lieta tāda, ka man ik pa brīdim slēdzas ārā portatīvais (manuprāt, no pārkaršanas).Tas izpaužas tā, ka vienkārši darot kaut ko datorā tas izslēdzas, dažreiz dators izslēdzas 2 reiz dienā vai vispār neizslēdzas, bet šodien dators izslēdzās 3-4 reizes 15 minūšu laikā Kāds tam varētu būt iemesls? Ja iemesls ir pārkaršana, tad ko darīt?Dzesētāju nesanāk nopirkt, jo finanses neatļauj Ko darīt lai labi dators dzesētos un visas shēmas nepārkarstu (t.i. palikt kaut ko apakšā lai būtu dators uz tāda kā pacēluma lai gaiss ietu pa apakšu) ( dators stāv uz galda un laikam sanāk ka dators dzesējas ar tiem ventilatoriem kas ir sānos, bet apakšā viņam nav kur pūst vai ņemt gaisu jo atstarpes starp galda virsmu un apakšu nav nekādas un galda virsma arī diezgan sakarst).

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kalashnikov

+1440

 
Katram var būt cita vaina. Var būt mātes plate, var būt nepiemērots HDD, ja tas ir likts no vairākām detaļām, bet var arī būt no putekļiem. Tāda varbūtība PASTĀV. Bet labāk aiziet tomēr pie kāda meistara, jo pats diez vai tiksi galā, ja nav datorzināšanu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Alberts

+1698

 
Nu es pilnīgi nevienam nepiekrītu...Man tieši šāda problēma arī bija un es arī šādu jautājumu uzdevu... Par laimi man bija garantijas remonts un man visu salaboja un man pateica ka mates plate bija parsvilinata... noteikti biezi sedi gulta ar datoru un liec to uz segas, to nevajag dariit... liec labak pec mates plates nomainas uz galda... tagad tu liekot uz galda datooru neko iipasu nedari, jo matesplate ir beigta... Par mates plates cenu neko nevaru pateikt jo nezinu kads tev ir dators..

pirms 11 gadiem  

Alberts, pirms 11 gadiem :

Ar putekliem neniekojies es jau arii taa domaju bet taa ir lieka laika teresana..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jā,arī paliktnis nenāk par sliktu,labākai gaisa cirkulācijai. Un ja runājam par dzesētāju - ebajā tāds maksā ap 2 mārciņām,tātad zem 2 latiem. Lai veicās! :)

pirms 11 gadiem  

Nauris FRancuzevics, pirms 11 gadiem :

Paldies par veiksmem vēlējumiem :)
Bet cik tāds Latvijā maksā, piemēram, tajā zip.lv vai ss.lv?

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

Nezinu gan,pameklē pats,pilns nets ar šādiem verķiem. Mož te http://www.salidzini.lv/search.php?q=portat%C4%ABv%C4%81+datora+paliktnis

Jā un kā jau te čomi minēja....ar mātesplati joki mazi,pats(sava slinkuma dēļ) iepriekšējo laptopu dabūju pārdot detaļās,jo putekļi nobremzēja ventilatoru un kārtībā.Kaut gan negribu 100% apgalvot,ka Tev ir tieši šāda vaina. Sliktāk nebūs,ja tiešām aiznesīsi speciālistam. Cheers! :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Es te jau reiz "paspīdēju" ar savām "datorzināšanās" ;)
Var būt vienkārši jāaiznes iztīrīt no putekļiem :)

pirms 11 gadiem  

Nauris FRancuzevics, pirms 11 gadiem :

Saki, ko gribēji teikt, man der uzklausīt padomus....

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Ja portatīvais ir salīdzinoši jaums,tad diezi vai tie būs putekļi.Lai gan reizēm jāpabrīnās kā elektronika ,kas acīm redzot ir statiski lādēta,pievelk putekļus.
Klausīt maniem padomiem datortehnikas jomā nav droši ,jo manas zināšanas elektronikā ir palikušas tranzistoru gadsimtā.Tik vien kā saglabājusies kaut kāda izjūta.

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-6290

 
Beigās baigi portatīvs sanāk tas kompis, ar paliktni, peli, barošanas bloku... mhm. ĻŌŌŌTI ērts un portatīvs....
Bet stacionāro kompi nepirks, jo pajolītis filmās redzējis ka portjiki - tas ir kruta!

pirms 11 gadiem  

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

Toties tu gan esi gudrs,nu tik gudrs,ka vai apsadirsties! Ja tu nebūtu,ko mēs iesāktu....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.