Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 650 skatījumi

Cpu Cooler

Datori un internets » Dzelži

Sveiki man izveidojusies laikam 1 kluda esmu nopircis, Arctic Cooling Freezer 64 PRO AMD CPU Cooleri. Cooleris atnaca un vinam ir 4 vadini, bet manai mates platei [Asus m2n68-la] kontakts ir tikai prieks 3 vadinu coolera,bet tur ir iespeja pieslegt to vadinu prieks 3 vadiem, bet kad es sledzu pc ieksa vinsh uzrada error cpu fan nestrada... Vai ir kada iespeja ka cooleri dabut pie dzivibas ?

Paldies.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
pieslēgt tu varēsi, bet tev nerādīs apgriezienu ātrumu un griezīsies vislaik ātrākajā.

pirms 11 gadiem  

Helgars Timmermanis, pirms 11 gadiem :

Nu bet tur jau ta lieta ka man vinsg neatrasa pieslegts ir bet pats ventilators nestrada un kad iealedzu pc izmet sistem error cpu fan dont work, and pc will shut down. Pat lidz sakuma ekraman neielade....

Oto , pirms 11 gadiem :

nu tad nekā. Dažreiz BIOS var izslēgt to pārbaudi uz ventilatora ātrumu. Bet lai piespraustu 4-pin ventilatoru, 3-pin vietā tev vajadzēs samainīt vadus vietām.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.