Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Raimonds

+380

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1202 skatījumi

Kurā servisā (latvijā) ir iespējams atjaunot datus no nodeguša cietā datora diska (sata 3,5") ?

Datori un internets » Dzelži

Pirmkārt, cietais nodega tādēļ, ka vnk pie ārējā cietā pieliku stiprāku barošanas kabeli, tā'dēļ man nokūpēja cietais. tādi pati problēma kā šim čalim -http://club.myce.com/f34/help-i-have-just-burnt-out-my-hard-drive-243863/)

Meklējos pa internetu, un uzzināju, ka man ir jānopērk vnk Identisks cietā diska modelis un piem., pēc šīm instrukcijām vadoties http://www.wikihow.com/Swap-Hard-Disk-Drive-Platters es to varu paveikt.. http://www.youtube.com/watch?v=RZIEzuN2i6I
Bet tākā es neesmu profesionālis, un nevēlos kautko salaist vēl vairāk grīstē, labāk uzticētos kādam servisam. Dati ir diezgan svarīgi ko vēlos atgūt.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Tas viss nav tik vienkārši. Pareizo plati piemeklēt ir pamatīga ķēpa un tu vēl nemaz nezini vai ar plati pietieks via nav nocepts kaut kas vēl.

Vai disku pie datora pa taisno piespraudi?
Varbūt beigta ir plate kas ir ārējā korpusa iekšpusē un pats HDD ir vesels.

pirms 11 gadiem  

Raimonds, pirms 11 gadiem :

Domāji to pcb plati? jā to es noskrūvēju un pieliku citu no cita ejoša hdd, pieskrūvēju klāt, kādu laiku padūca (minūti) pēc tam pārstāja griezties, un datorā tpt neparādijās.

Arnis Rūķis, pirms 11 gadiem :

Tie laiki kad plates šādi varēja mētāt sen ir pagājuši. es biju domājis pašā ārējā diska korpusā esošo nelielo platīti SATA <->USB un barošana caur kuru iet uz disku.
Bet tā vien izklausās ka esi ielidojis uz ~ 100 Ls

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 

pirms 11 gadiem  

Raimonds, pirms 11 gadiem :

Paldies!

Jānis Kalvis, pirms 11 gadiem :

Tur jau neko grīstē nevar salaist,pieliec veselo plati un aiziet.Pats arī tā esmu darījis,bet tik tiešām jābūt identiskam hdd,savādāk nekā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.