Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 744 skatījumi

Laptopu saslēdzot ar TV caur HDMI, ik pēc kāda brīža, skaņa sāk atpalikt no bildes. Kādi risinājumi?

Datori un internets » Dzelži

Laptops Asus A55VJ, apdeitoti visi iespējamie draiveri. TV - Samsung UE32.... nav smart Tv, bet nesen apdeitots softs. Izmēģinājos dažādas saslēgšanas secības, nekāda tolka, arī nav atšķirības starp abiem HDMI portiem pašā TV.
Laptopa OS Win 8.1 64 bit. Laptopam ir 2 videokartes, ar abām notiek tas pats.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nu slēdz to tv klāt kā vien ienāk prātā, tāpat viņš tiek izmantots tikai par asusa otro monitoru un atskaņošana notiek ar konkrētu programmnodrošinājumu uz portatīvā, tātad pēties izmantojamā atskaņotāja uzstādījumos, kā sinhronizēt skaņu ar bildi...
bet vislabāk jau būtu, ja neslēptu tā samsūda modeli... visdrīzāk jau viņam ir usb pieslēguma vieta, kur iespraust kādu flešku, tādejādi iegūstot krietni labāku kvalitāti par to, ko spēj sniegt tas nīkulīgais asus...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis P

+165

 
Varētu būt problēma ar audio un video dekodēšanu un to sinhronizēšanu. Uztaisi eksperimentu, ja uz kompja stāv DivX, tad izmet to laukā un pieinstalē XviD. Derētu arī AC3 filtrs.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.