Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aicis

+10511

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1618 skatījumi

Vai planšetdatoram ir iespējams palielināt operatīvo atmiņu (RAM)?

Datori un internets » Dzelži

Vai planšetdatoram ir iespējams palielināt RAM atmiņu, piemēram, izmantojot micro SD karti.

Pirms 10 gadiem

Kaut kur redzēju planšetdatora RAM slota apzīmējumu DDR3

Aicis, pirms 10 gadiem

Labojums - nevis DDR, bet DIMM

Aicis, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Raitis

+486

 
ar SD kartes palīdzību RAM (operatīvo) atmiņu palielināt noteikti nevarēs. parasti planšetdatoriem RAM daudzums nav palielināms.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raitis

+486

 
Aicis: tu nejauc planšeti (plaukstdatoru) ar nošbūku (klēpjdatoru)? planšetēm pēdējos gados, kā likums, tiek izmantota maksimāla iekārtu integrācija. pat tiem, kas ir "paplašināmi" ar klaviatūru (asus konvertējamie, piemēram) - mātesplate ir _pilnīgs_ monobloks. jebkurš atmiņas paplašināšanas risinājums aizņem vietu (so-dimm slota augstums ir kādi 7mm) + vēl ir jātaisa viegli noņemams / atvāžams vāks, lai var tikt klāt tām iekšām... tāds planšetnieks būtu nevis 10-12mm biezs, bet vismaz 25mm biezs, kas diezgan droši nebūtu smuki un konkurētspējīgi. :)

pirms 10 gadiem  

Aicis, pirms 10 gadiem :

Ļoti iespējams, ka tas planšetnieks arī bija 3cm biezs. Ppēc vienas fotogrāfijas grūti spriest. Vai arī kļūda bija specifikāciju aprakstā.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pat tad, ja ir kāda programma, ar kuras palīdzību ir iespējams izmantot SD kartes atmiņu kā papildus operatīvo atmiņu, tam vienalga nav jēgas, jo SD lasīšanas/rakstīšanas ātrums ir nesalīdzināmi mazāks par ātrumu, ar kuru informācija tiek sūtīta uz un no operatīvās atmiņas.

pirms 10 gadiem  

Aicis, pirms 10 gadiem :

Un RAM kartes, kā tādas viņiem vispār nepastāv?

..................., pirms 10 gadiem :

minimāla jēga ir, ja mums ir dota iespēja SD atmiņu izmantot sistēmas pagaidu failu glabāšanai, tad tās aplikācijas, kas piebāž pilnu ramu un tāpēc padara datoru lēnu, varētu mazliet labāk strādāt, bet nu nezinot neko par jautājuma uzdevēja planšeti, izmantojamo OS un programmnodrošinājumu, nekādus ieteikumus tāpat nevar sniegt...

..................., pirms 10 gadiem :

pa šiem padsmit gadiem, kopš ir iznācis pirmais planšetdators, ir bijuši aparāti pat ar reāliem ram moduļiem, tiesa gan, pārsvarā planšetēs ir uz plates integrēts čips, kurš pilda operatīvās atmiņas funkcijas un viņš nemainās...

Aicis, pirms 10 gadiem :

Pagaidām mans planšetdators vēl stāv veikalā, tāpēc interesējos lai vēlāk nebūtu jākož pirkstos.

Raitis, pirms 10 gadiem :

androīds, lai arī ir ļoti optimizēts linukss, SWAP neizmanto. iespējams, ka to var ieslēgt, bet vai tas ir prāta darbs... atmiņa, ko izmanto SD kartēs (un arī iebūvētajā pastāvīgajā atmiņā) ir daudzreiz (simtiem reižu) lēnāka par to, ko izmanto RAM. arī datu pārrakstīšanas reižu daudzums (ne apjoms) ir ierobežots. izmantojot to mērķiem, kam šī atmiņa nav paredzēta, to var itin viegli nokaut.

Kalvianss Kalvis Tomsons, pirms 10 gadiem :

Cik man nācies saskarties, RAM ir integrēts čips, un papildināt nevar.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.