Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris

+755

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 863 skatījumi

GPS Navigātors IGO--> IGO 8.3

Datori un internets » Dzelži

Mans tēvs kautkur 2009 gadā nopirka navigātoru (laikam Ķīnas jo bez firmas nosaukuma) no tā laika kartes navigātorā netika atjaunotas!Pēdējo laiku navigātors sāk ievest galīgās auzās!Gribu atjaunot kartes! Tēva navigātorā atrodas mape ar kartēm IGO , manam paziņam ir kartes priekš navigātora bet tikai priekš IGO 8.3 ! Vai tās kartes var ielādēt tēva navigātorā jeb viņas nederēs?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Švaki būs. Šīs ierīces ir pagātnes rēgs, kas vēl klīst pa veikaliem. Ja tu spētu identificēt pašu ierīci, tad, iespējams pa kādiem Krievijas forumiem varētu atrast risinājumu. Bet reālā pēdējā cerība tev ir doties uz kādu GPS/mobilo servisu/veikalu un apjautāties. Varbūt var pārdzīt firmwari un tad arī jaunākas kartes ielikt. Bet nu cerība nav diezko lielāka kā DiCaprio.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.