Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kartona Pele

+22

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 706 skatījumi

Portatīvā datora ekrāns

Datori un internets » Dzelži

Sveiki, problēma tāda, ka portatīvajam datoram (Samsung NP350E5C-A03EE , ja tas kautko izsaka vairāk) ekrāns kreisajā malā "ļurkājas." Kad dators atvērts 90 grādu lenķī, ir tāda sajūta, ka vienā pusē ekrāns nokritīs nost, itkā būtu skrūvīte atskrūvējusies. Bet nekādu redzamu skrūves vietu neredzu, tāpēc pievilkt nevaru. Ko labāk darīt - vest uz garantiju, vai atstāt kā ir?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Ekrāns turās uz enģēm, tā visticamāk ir salūzusi,noluzusi vai kkas cits., to var salabot nomainot. Šāda problēma ar prtatīvo datoru enģēm ir loti izplatīta, pašam ir nācies 2x saskarties ar līdzīgu problēmu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
Var jau vest uz garantiju, tik stipri šaubos vai šādu vainu viņi labos (ja nu vienīgi ir ļoti labā kantorī ņemts) - jo šie Samsung datori ir ļoti izturīgi un visticamāk, ka šāda vaina ir radusies kritiena vai sitiena rezultātā, kur attiecīgi garantija vairs nedarbojas.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Ja garantija ir, protams, izmanto to

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.