Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris M.

+1184

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1260 skatījumi

Ebay ko nozīmē kad elektronikas stāvokli apraksta kā «Refurbished»?

Datori un internets » Dzelži

Pagaidām nevaru sev atļauties normālu (jaunu) proccesoru!Ebay atradu
"Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB) CPU LGA 775" lēts bet ar aprakstu «Refurbished»! Vai «Refurbished» skaitās labāks par "used"(lietots)? Vai ir vērts riskēt un pirkt?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andis

+11264

 
Refurbished nozīmē, ka prece ir bijusi nesta atpakaļ uz garantiju salabota, pārbaudīta un tad pārdota kā atjaunota (refurbished). Parasti refurbished precēm garantija ir daudz īsāka.

pirms 10 gadiem  

Andis, pirms 10 gadiem :

Jebkurā gadījumā refurbished būs labāks par used, jo used var arī nestrādāt.

Ronalds Sniedze, pirms 10 gadiem :

Pats no eBay pirku kompi ar refurbished uzlīmi. Nu jau kalpo 4-o gadu. :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+755

 
Vienu laiku arī interesējos par šo jautājumu!Mans, paziņa paskaidroja tā: bijušajās PSRS valstīs kad mēs nopērkam (teiksim) datoru un pēc nedēļas pamanam ka viņam ir kāds defekts , mēs nesam uz garantijas salonu un pēc tam pāŗis nedēļas gaidām kāmēr mums viņu izlabos!Bet rietumvalstīs pircējam ,mēneša laikā ir tiesības apmainīt elektotehniku uz citu jeb pieprasīt naudu atpakaļ!Viņi neskrien ar datoru padusē uz garantijas salonu!Pie mums atgrieztam datoram nomainīs brāķētu detaļu un atkal pārdos datoru kā jaunu!Rietumos tā nedara,viņi izlabo ,testē datoru un tad pārdod atzīmētu kā "Refurbished".
Tas ir viens no variantiem!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

dators ar «Refurbished», kurā plate ar LGA 775 būs nācis no kādas lielās kompānijas, kas datorus nevis pērk, bet izīrē no ražotāja, kad termiņš notecējis, ražotājs tos nomaina pret jaunākiem, bet veciajiem tiek ielikti jauni cietie diski, jaudīgāks procesors un lielāka operatīvā atmiņa... tādi galda datori parasti ir Dell, retāk sastopami HP un Acer... pavisam reti var uzskriet virsū arī IBM atjaunotajiem datoriem...
portatīvie datori ar uzrakstu «Refurbished» parasti ir no ražotāja atsauktajām partijām, kam ir novērsts partijas brāķis...
ja apmierina datora parametri un cena, tad tas būs labs pirkums...

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.