Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 779 skatījumi

velos iegadaties labaku procesoru

Datori un internets » Dzelži

veletos iegadaties jaunu procesoru bet mac saubas ka matesplate nebus ta vai dzesesana netiks gala veletos iegadaties AMD ATHLON II X4 760K mates plate man irMS-7367....jautajums tads vai deres cpu matesplatei un vai dzese tiks gala

Pirms 10 gadiem

un vel man ir ddr2 ram . a amd majas lapa rakstits ka AMD ATHLON II X4 760K cpu atbalsta ddr3 operativo ..vai iegadajoties so cpu man pc slegsies ieksa un darbosies ka nakas ar manu ddr2 operativo?

Mihails Tarasovs, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neder, pilnīgi cits socket (lizgda kur sprauž procesoru pamatplatē). Platei ir AM2, iecerētajam procesam FM2. Reku http://www.msi.com/support/mb/K9AGM3FD.html#support-cpu atbalstītot procesoru saraksts - tā ir 4 un vairāk gadu veca pagātne.
Ja gribi dzīvot laikam līdzi, diemžēl, jāmaina gandrīz viss dators - pamatplate, procesors, atmiņa... varbūt arī videokarte, barošanas bloks, un pat var gadīties, ka citais disks un CD, jo tagadējām platēm vairumā gadījumu ir tikai SATA savienojumi.

pirms 10 gadiem  

apnicis šis muļķu portāls, pirms 10 gadiem :

vēl jau aktuāls jautājums paliek par plati, ja viņam tur izrādīsies ka ir K9AGM3-FIH http://www.msi.com/support/mb/K9AGM3FIH.html#support-cpu , nevis "biezā" K9AGM3-FD, tad tur griesti būs prasts divkodolnieks: http://products.amd.com/en-na/DesktopCPUDetail.aspx?id=33
ar tām msi platēm, kas savulaik izgatavotas pēc lielo datorražotāju pasūtījuma, ir ļoti grūti nezinātājam saprast, kur atrast precīzu modeli, pēc kura to plati spēs atpazīt vienkāršā tauta...

Mihails Tarasovs, pirms 10 gadiem :

Varbut vnk iesakat kadu cpu kas deres matenei.
Paslaik stav 2,3 amd phenom ×4 9650

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Labāki par x4 9650 uz šīs plates ir tikai divi procesori 9750 un 9850, atšķirība gan nav nekāda dižā, ja par sviestmaizi (desmit eiro) vari atrast, liec, vairāk ieguldīt tik vecā datorā nav vērts.

Mihails Tarasovs, pirms 10 gadiem :

tad vnk japerk jauna plate jauns cpu un rams
besi ara

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.