Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 772 skatījumi

Uz ko labak upgreidot Intel core i3-3217U CPU 1.80GHz ?

Datori un internets » Dzelži

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Būšu riebīgs un teikšu, ja nespēj to noskaidrot, tad nomainīt ne tik nevarēsi. Portatīvo datoru CPU maiņa nav triviāls uzdevums, sākot ar datora izjaukšana, lai ieraudzītu procesoru, turpinot ar "termopadu" un termopastas maiņu, beidzot ar salikšanu atpakaļ.

1. Noskaidro pamatplates modeli un BIOS versiju, tad varēsi atrast kādus procesorus tas atbalsta, iespējams būs nepieciešamas BIOS updeits.
2. Jaudīgāki procesori parasti izdala vairāk siltumu, tāpēc jāsaprot vai esošā (uzlabot maz ko var) dzesēšanas sistēma un komponenšu izvietojums spēs tik galā ar šo lieko siltumu.
3. Apsver vai CPU maiņa ir rentabla, jauna procesora cena būs tuva datora tava datora tagadējai vērtībai, protams, pastāv iespēja meklēt lietotus procesorus utml.

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

BGA soketa procesoru mainīt atteiksies lielākā daļa datorservisu. Tur vajag ķirurga precizitāti un tirgus pārdevēja acumēru. Pašam ko tādu mēģināt nav prāta darbs, tas nav iesācēja darbs. Varu derēt, ka sabojātu mātesplati pirms vēl vecais procesors būtu nost dabūts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.