Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

VilhelmsL

+278

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 863 skatījumi

Videokartes ievietošana

Datori un internets » Dzelži

Sveiki. Pašlaik dators strādā ar integrēto videokarti, esmu nopircis Palit GeForce GTX760, 2GB, GDDR5, JetStream videokarti, es varu nopirkto karti spraust datorā un likt virsū videokartes draiverus vai man no sākuma jāatinstalē integrētās videokartes draiveri?

*Integrētās videokartes draiveri pie uzinstalētajām programmām neparādās.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

integrētās videokartes draiveri nav jāaistiek, tikai jāpalasa mātesplates manuālis un jāpārliecinās vai tur nav kāda stipri paveca mamma, kurai normālai papildvideokartes darbībai integrēto vajadzēja atslēgt biosā... jaunākām mātesplatēm tā pārslēgšanās parasti notiek automātā...

pirms 9 gadiem  

Jānis, pirms 9 gadiem :

Ja jau jaunākā GeForce, tad jau diez vai veca mātes plate. Droši instalē nost un vari aizmirst par šīs kartes esamību.

..................., pirms 9 gadiem :

negrābsties gar pinteļa draiveriem, savādāk piedzīvosi tādu Ž, ka palīdzību nāksies meklēt pie profesionāļiem...
tev nav mātesplatē nekādas integrētās videokartes, tā ir tavā procesorā...

Jānis, pirms 9 gadiem :

Ja instalē GeFarce vai kādu citu uz Intel, tad var mierīgi neinstalēt nekādus Intel grafiskos draiverus un pat instalēt nost, ja tā netiks izmantota.

Tak atslābsti ................... ar savu Ž. Jautātājs skaidri ir uzrakstījis, ka taisās likt jaunu karti. Nav tak sakonfigurēta laptopa sistēma, kur kaut kas ir sakonfigurēts pēc firmas specifikācijas. Kur diez atradi ka kāds piemin, ka šī karte ir uz mātesplates?

Jānis, pirms 9 gadiem :

Manuprāt, tā ir izšķērdība, ka konfigurē sistēmu un iegādājas ar integrētu video, jo ir pilnīgi skaidrs, ka ja tiks ievietota cita videokarte, tad netiks izmantota iebūvētā. Vienīgais labums šadā gadījumā no iebūvētās ir tāds, ka sabojājoties galvenajai videokartei vienmēr ir iespēja izmantot iebūvēto kā rezerves variantu un var kādu laiku iztikt, kamēr nomaina vai salabo. Un ja neiek taisīta kaut kāda sistēma, kas pārslēdzas starp šīm kartēm, tad var iztikt bez iebūvētās un neko tai neinstalēt.

apnicis šis muļķu portāls, pirms 9 gadiem :

Kur diez atradi ka kāds piemin, ka šī karte ir uz mātesplates?
...

nu ja tev nepietiek prāta atvērt jautājuma uzdevēja doto saiti tirgoņa mājaslapā ar konkrēto mātesplati un saprast ko nozīmē tur rakstītais "Only with iGPU-ready CPU", tad nevajadzētu šādās diskusijās piedalīties un lieku reizi publiski izrādīt savu nekompetenci...

Jānis, pirms 9 gadiem :

Ok, vēl viens idiots, kam ar izlasīšanu ir problēmas... un patīk pakašķēties. Man arī patīk(pakašķēties) un es te nekādu kompetenci netaisos pierādīt... tas bez tam nav par tēmu. Draudziņ - nepareizā adrese, jo tas bija mans jautājums.

Jānis, pirms 9 gadiem :

Kompetenci nenosaka vārdu savienojumi:
"savādāk piedzīvosi tādu Ž, ka palīdzību nāksies meklēt pie profesionāļiem..."

Diemžēl paziņas pēc palīdzības meklēšanas pie "profesionāļiem" un arī pie profesionāļiem, kuriem jālabo datori no firmas, kā nākamo pie kura griežas izvēlas neprofesionāli - mani.

Tas ka kaut kur neesmu sapratis jautājumus, man neliedz atzīt kļūdu. Esmu tikai cilvēks - gadās... Bet uz rupjību no manis var saņemt tikai to pašu. Būsim draudzīgi un izpalīdzīgi ;)

apnicis šis muļķu portāls, pirms 9 gadiem :

to ka jānītis ir idiots, šeit jau pateica... tagad viņš piedāvā papildpierādījumus šī fakta apstiprināšanai tiem, kas vēl par to tā īsti pārliecināti nebija...
tā tik turpini un mums dzīve nebūs tik garlaicīga...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
vēl jautājums vai jaunā videokarte ir savietojama ar uz mātesplates esošajiem slotiem... :) Respektīvi - vai vispār varēsi to iespraust datorā... :)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Jānis

+243

 
Ja jautājums ir par to, ka lietosi jauno karti un iebūvēto neizmantosi, tad noinstalē nost tos Intel driverus - pēc viņiem nekādas vajadzības vairs nebūs.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.