Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Miks Jass

+270

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 795 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+4765

 
Mirano.2-4G Wirreless Laser Mouse.Nez vai klusāku atradīsi.Baterija tur vairākus mēnešus,viegli programmējama,ar barošanas slēdzi,maksā ap 13 eiro.Protams bezvadu.

pirms 8 gadiem  

Āris, pirms 8 gadiem :

Disks arī ir komplektā,bet strādā tik klusu ka no sākuma likās ka kaut kas nav kārtībā.Strādāt ar tādu ir tiešām ērti,saku no pus gada pieredzes.

Āris, pirms 8 gadiem :

Mazliet kļūdījos pelei ar cenu,atradu čeku par 17 eiro.Atvainojos par maldināšanu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+1054

 
Neiesaku Hama firmas bezvadu peles. Baterija nosēžas jau pāris mēnešos un kā likums, visnepiemērotākajā brīdī. Starp citu, savienojums (radiosignāls) sāk raustīties jau pie 1.3v bateriju izlādes.
Salīdzinājumam - Logitech bateriju kalpošanas laiks ir 2 - 4 gadi. (bateriju pa lielam ietekmē lietošanas paradumi, intensitāte un nedaudz paša elementa kvalitāte)
Man ir divas "bezskaņas" peles. Abām klikšķi vispār nav dzirdami, to vienkārši nav. Kad baterija sāk iztukšoties, pele darbojas ar pārtraukumiem un par cik klikšķis nav dzirdams, sāk nopietni kaitināt tas fakts, ka nezini vai tu nenoklikšķināji, vai arī pele gļuko.
Arī Hama pelēm programmatūra nestrādā teicami. Reizēm bultiņa pazūd vai uzkaras, vai pielīp pie ekrāna-strāda tikai klikšķis. Un esmu pārbaudījis - baterijas nav tukšas.

pirms 8 gadiem  

Aicis, pirms 8 gadiem :

Iesaku palikt pie Logitech, bet varbūt izvēlies nedaudz dārgāku modeli. Nepērc kaķi maisā, pieprasi veikalā izmēģināt, paspaidīt.

Miks Jass, pirms 8 gadiem :

Nopirku to hama un izrādījās brāķis,kreisais taustiņš jāspiež stiprāk neka labais,tā kā galīgi garām

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.