Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1273 skatījumi

Fotogrāfiju ielāde internetā

Datori un internets » Internets

Kāda varētu būt problēma, ja fotogrāfijas neielādējās internetā ? Piemēram, "draugiem.lv" galerijās es tās varu ielādēt tikai spiežot izvēlni "Neizdodas ielādēt", un tad es tās lādēju pa vienai.
"Weebly.com" kā problēmas meklējumu man norāda "Flash Player" http://get.adobe.com/flashplayer/ . Tur jau esmu pārinstalējusi jaunāko versiju. Kur vēl varētu būt problēma ? Kaut kas no šiem mazajiem failem man pietrūkst, bet nevaru atrast problēmu. Kas vēl man ir jāpārbauda un jāuzinstalē ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Jāuzstāda pārlūkprogramas jaunāka versija vai jāizmanto cita, jāiztīra cache/temporary/...
Jāatbrīvojas no malware.

pirms 14 gadiem  

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Kā vienā, tā otrā vietā gadās problēmas, kuru cēlonis ir pati lapa, nevis lietotājs:
http://www.pajauta.lv/question/list/98/16623/ka-nomainit-profila-bildi-draugos-izdzest-izdevas-viegli-bet-ielikt-jaunu-nekadi-neizdodas/
http://getsatisfaction.com/weebly/topics/weebly_editor_wont_upload_images
Weebly Editor Won't Upload Images.
Weebly Support, Official Rep, replied 12 days ago
Our programmers are currently looking into this problem and should have it corrected shortly. We appreciate your patience. If you have submitted a help ticket, you will be updated when the issue is resolved.

Dagnija Griezne, pirms 14 gadiem :

Pārlūkprogrammmu es tikko atjaunoju, kešu iztīrīju un malware man nav. Man tomēr kaut kas liek domāt, ka tā problēma ir manā kompī nevis tajās lapās. Šķiet, ka pietrūkst kāda komponente, kaut kāds mazais failiņš....nesaprotu. It kā visu, kur varētu būt problēma, jau esmu pārinstalējusi no jauna. Tik un tā lec laukā errori. Visiem apkārt ir Mozilla Firefox, un visi lādē "draugos" bildes normāli.... :) tikai man nesanāk. Par weebly gan man nav, kurus varētu apjautāt - neviens nelieto šo lapu.

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

FF ir īpašs gadījums - tur labāk atgriezties pie 3.5.8

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.