Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris

+82

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1715 skatījumi

Kādu Parex norēķinu karti un papildus darbības vajag, lai varētu piereģistrēt PayPalā?

Datori un internets » Internets

Kad stājos augstskolā, mums piešķīra Parex kontus un iedeva Visa Electron. Pēc tam turpinot studijas maģistratūrā, iedeva vēl papildus ISIC - arī Visa Electron :D
Meklēju internetā - tauta saka, ka vispār jau var Visa Electron Paypalā piereģistrēt (tikai par Parex neatradu info), bet es mēģināju abas augstākminētās reģistrēt - man uzreiz atbild, ka "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card." Abās kartēs ir nedaudz naudiņas, tāpēc nevajadzētu būt problēmām ar testa pārskaitījumu no PayPal. Vienīgais, Billing address daļa gan jau ka nesakrīt - nav ne jausmas, kāda adrese man tagad ir piereģistrēta bankas pusē, sakarā ar to novadu maiņu. Bet vai to Billing address vispār PayPal ņem vērā pie reģistrācijas? Diez vai.

Uz abām kartēm rakstīts: "FOR ELECTRONIC USE ONLY" - varbūt tur tas āķis, ka Internetā neder? Ko tad vajadzētu darīt lietas labā?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Parexā paņem Virtuālo Visa Classic un būs OK! Tikai izdomā kādā valūtā Tev visbiežāk ir norēķini - euro vai dolāros!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Ar Visa electron īstais skaidrības nav - viens saka, ka var un esot vakar iepircis, cits, es tai skaitā, saka, ka nevar piereģistrēties paypalā ar visa electron. Bet teikas klīst, ka ar dažiem visa electron tas esot izdevies. Kartes kuras noteikti atzīst paypal ir VISA (bez electron), Mastercard vai American Express.
Par adresi un novadiem nepārdzīvo - tikai nesaraksti galīgas muļķības.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Man arī ar VISA electron rādīja kkādus gļukus, tādēļ paņēmu parasto VISA karti. To pieslēgt nebija nekādas problēmas - ar banku neko nav jākārto, uzliec pāris latus uz kontu (tiks veikts pārskaitījums kkādas kapeikas, reģistrējoties paypalam), viss jāsaraksta paypalā - datiem jāsakrīt ar tiem, kas reģistrēti kartei bankā un gatavs! Galvenais - seko instrukcijām paypalā! ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Normunds Rikards

+1430

 
Par Visa Electron nevienam nav skaidribas bet nu galvenais lai ir Visa Classic karte! un obligati nauda uz konta!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Visa Electron vispār nav nekāda sakara ar Visa. tas ir tikai nosaukums lai ķertu uz muļķi. Tādejādi bankas krāpj tos kuri negrib lasīt.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.