Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1796 skatījumi

Vai pārdevēji e-bay var krāpties ar piegādēm?

Datori un internets » Internets

Pasūtīju Nitendo Vī 2 mēnešus atpakaļ, paka neatnāca, lai gan bija solīts jau pēc 2 nedēļām. Iesniedzu dispute e-bay buyer protection, bet zaudēju, jo viņi teica, ka pārdevējs uzrādījis tracking number. Vai viņi dabūjuši kaut kur nederīgu tracking number, jo prece līdz manīm nav nonākusi? Vai es varu turpināt strīdu, un kādas vispār ir sankcijas pret tādiem negodīgiem pārdevējiem?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Iegāde internetā nekad nav pilnīgi droša, tā kā precei ir jāiziet caur daudziem starpniekiem un preces pārdevējs nekad nevar uzņemties atbildību par to, ka tā nonāks pie pircēja. Pārdevēja atbildība ir apmaksāto preci nosūtīt pircējam. Preces nosūtīšanas apliecinājums ir kurjera kompānijas tracking number, kuru ievadot kurjera kompānijas mājas lapā var izsekot pakas sūtījumam. Kas izskatās apmēram šādi:
20.04.2010 10-35am paka nodota kurjeram Miami, Floridā, saņēmējs tāds un tāds, adrese, tāda un tāda, svars tāds un tāds.
20.04.2010 11-55am paka reģistrēta Washington DC muitā
20.04.2010 06-10pm paka reģistrēta Londonā, UK, utt., kamēr paka nonāk Latvijā.

Tā ka, ja ebay ir konstatējusi to, ka sūtījums ir nosūtīts, tad visdrīzāk tas ir ceļā pie Jums un uztraukumam nav pamata. Sazinieties ar pārdevēju un palūdziet Jums nosūtīt tracking number, lai varētu katru dienu ieskatīties un redzēt, kur šobrīd atrodas Jūsu sūtījums.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nederīgu tracking number iesniegt nav iespējams, jo šis kods nav pārdevēja izveidots kods, bet gan kurjera kompānijas un tajā reālā laika režīmā ir iespējams izsekot pakas sūtījuma gaitu un vietu, kur tā pēdējo reizi reģistrēta.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
No kurienes sūtīji un ar ko sūtīja? Ko tracking numurs rāda - tracking numura patiesumu un pēdējo zināmo pakas atrašanās vietu vari pats pārbaudīt!? Ja rāda, ka paka ir LV, tad meklē galus pie mums. Cik un kādas atsauksmes pārdevējam?
Normāls pārdevējs, gadījumos, kad paka tiešām pazudusi bez vēsts pasaules plašumos, bez lielām runām atdod naudu atpakaļ, vai atsūta jaunu preci, lai tik nedabūtu negatīvi feedback un problēmas ar pakas pazušananu risina pats.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eduards

+6851

 
ja sūti no āzijas vai amerikas, vai kādas citas valsts no kuras sūta pakas ar lidmašinu, tad tā nāks ilgāk jo lidmašinas deļ Islandes vulkāna reti paceļas gaisaā :D (p.s manam draugam 2 mēnešus tagat nāca austiņas jo brauca ar transportu pa ceļu)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.