Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

A... B...

-30

 
  • 3

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 9716 skatījumi

Ir kāda mājaslapa kur var TIEŠRAIDĒ no satelīta vērot zemi ?

Datori un internets » Internets

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

hhhhhhh

+47

 
Tu pārāk esi saskatījies filmas tiešsaistē izmanto armija izlūkošanai vai atsevišķas iestādes policija, F.B.I. utt.

pirms 13 gadiem  

A... B..., pirms 13 gadiem :

Es vienkārši gribu dabūt pēc iespējas svaigākus attēlus.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, protams, tādu lapu ir simtiem. Piemēram, šeit var izvēlēties apskatīt dažādas Eiropas valstis reālajā laikā: http://imkhp2.physik.uni-karlsruhe.de/~muehr/satbilder_e.html . Mūsdienās satelītu datus izmanto ļoti daudzās jomās un tie ir pieejami gan no komerciāliem satelītiem, gan no militārajiem. Satelītu datus izmanto, piemēram, Google kartes, kas nesen sakašķējās ar ASV valdību, jo mazliet pārcentās un pārāk detalizēti attēloja atsevišķus stratēģiski svarīgus ASV militāros objektus, kur šos satelītu datus varēja brīvi izmantot teroristi savu uzbrukumu plānošanai... Mūsdienu tehnoloģijas pieļauj ļoti precīzus attēlus reālajā laikā, kuri arī tiek saņemti, tikai to rezolūcija tiek cenzēta un drošības apsvērumu dēļ komerciāliem nolūkiem nav pieļaujama pārāk liela izšķirtspēja.

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

- Mākoņu pētīšanai nav nepieciešamas reālā laika bildes, no simtiem lapu, kurās kā saki esot reālā laika bildes, visas tiek atjaunotas ar pāris stundu intervāliem
- Google neizmanto datus no satelīta, vismaz ne tajā daļā, kur visi iedomājas, piemēram, http://goo.gl/maps/k5l7 NAV iegūts no satelīta!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Google maps mērķis nav satelīta attēlu rādīšana, bet gan iespēja cilvēkiem plānot savus ceļojumus un apskatīt populārākās pasaules vietas tuvumā un pēc iespējas labākā kvalitātē, tādēļ arī viņi izmanto satelītu attēlus apvienojumā ar fotogrāfijām, kuras tiek veiktas no zemu lidaparātiem.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Tad kāpēc tu izplati informāciju, ko nezinātājs izlasot iedomājas, ka ir pieejamas kvalitātīvas bildes (tādas, ka kaimiņa suni var redzēt) reālā laikā no satelīta?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Janka acīmredzot šodien no gultas ir izkāpis ar nepareizo kāju vai arī nesaprot, ko pats ir izlasījis! Manā atbildē ir teikts, ka mūsdienu tehnoloģijas pieļauj tiešsaistē iegūt ļoti precīzus satelītu datus un ir simtiem komerciālu satelītu, kuriem ierobežojumus attēla izšķirstspējai uzliek valdības nevis tehnoloģiju iespējas.

hhhhhhh, pirms 13 gadiem :

Pilnībā piekrītu Aivim. Tomēr iegūt svaigus failus nevar iegūt precīzus un kvalitatīvus. Jo kuram vaig tiešsaistē iegūtus uzņēmumus ja var iegūt vienreiz uzņemtus un kvalitatīvus.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.