Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

......

+44

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4874 skatījumi

kādas ir atsauksmes par ebay.com no jums

Datori un internets » Internets

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ļoti labs interneta veikals. Sākumā labāk būtu, ja kāds zinātājs varētu apskaidrot kas un kā, lai sāk saprast pats to sistēmu. ir preces, kas nāk tikai par maksu (es domāju, ka jāmaksā piegādes cena) un ir tādas, ko var pasūtīt bez piegādes maksas, jeb, pirms meklē preci, izvēlies ielikt ķeksīti kreisajā pusē izvēlnē "free shipping" Pirms ko pasūta, jāpārbauda, vai to piedāvā arī sūtīt uz Latviju - ir preces, ko uz mūsu valsti nesūta, piemēram, daudzas US preces tiem piedāvātas tikai Dienvid vai vispār Ziemeļamerikai. Brīdinājums, reizēm gadās, ka notiek hakeru uzbrukumi, kuri nozog Tavas paroles un smuki iztīra tavu karti pa tukšo, tāpēc labāk atver papildus kontu, uz kuru pārsūti konkrētu naudas summiņu, kuru arī tūlīt iztērēsi, lai nav tā, ka kādu dienu attopies ar tukšu bankas karti. To es saku pēc personīgās pieredzes.

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Vai tiešām tev ir iztīrīts konts??? Ļoti žēl.

Neprecizitāte ir tā, ka e-bay nav interneta veikals bet izsoļu vieta. Nevis preces ir tās, ko nesūta uz Latviju (pa retam gan arī), bet pārdēvējs ir tas, kurš nesūta. Pārdevēji ir gan vienkārši ļaudis, gan reāli veikali u.c. Ar ļaudīm, kuri it kā nesūta uz Latviju ir jārunā. Pilnīgi iespējam, ka viņš zin tikai to, ka viņa štatā sīkumus var sūtīt par 10centiem, bet kā ir citur, viņš pat nav painteresējies.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Man ir bijis gadījums, kad es nabaga hamburgerēdājam esmu atradis tuvāko postoffice un tās telefonu, lai noskaidro, cik tad uz Lartviju maksās tā paciņa. Noskaidroja! Atsūtīja!

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Nu ja, atvainojos, izsoļu vieta. Priekš manis tas vienmēr ir bijis interneta veikals :D Bet atjēgties ar bankas karti pa nullēm ir ļoti reāli, mūsu gadījumā summa nebija liela (speciāli bija rezerves konts), bet tomēr sāpe jau paliek, ka tevi aptīrījis kāds ķīnietis. Ik pa laikam uznāk šādi bumi, arī preces vari nopirkt, bet Tev neko neatsūta, jo tas ir bijis krāpnieks. Toties e-bay šajā ziņā ir labs, ka, ja esi apkrāpts, nauda tiek atgriezta atpakaļ. Arī tas ir piedzīvots.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
Bieži izmantoju ebay .. vienīgi tur dažas preces sanāk padārgas dēļ piegādes. Parasti skatos iekš http://www.buyincoins.com/ vai http://bit.ly/DealExtreme-internetveikals vai nav manis interesējošā prece + no šim lapām bez maksas ir piegāde uz LV.

p.s. Buyincoins ievadot Have a recommender? girtss pie pirkuma saņemsi 5% atlaidi

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ģirts tev vēl visi konta nav tukši?
http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://www.buyincoins.com/ bļauj pa visu māju, ka bīstami kodi atrasti...

Andis, pirms 13 gadiem :

Jap .. pirms kāda laika arī pamanīju, ka lapai ir problēmas - repspektīvi ir vīrusu. Tas tika atrisināts, bet pirms pāris dienām atkal viss aizgāja ciet :(. .. labi, ka vismaz pircējiem savu pirkumi pienāca un viss ir Ok..

Nē kontu tik viegli iztīrīt nevar nemaz :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

jaunais nodokļu likums par precēm, kuras piegādā no valstīm, kuras NAV EIROPAS SAVIENĪBĀ darbojas šādi:

pirkumiem līdz 10 eiro netiek piemērota NEKĀDA nodokļu maksa.
pirkumiem no 10 - 150 eiro tiek piemēroti 22% PVN. ja sūta caur pastu, tad šo pvn maksā tur saņemot preci. ja caur kurjeriem, tad jārunā ar attiecīgo kompāniju.
pirkumiem sākot no 150 eiro tiek piemēroti 22% PVN un + muitas nodoklis.

p.s. IDEALS INTERNETA VEIKALS!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Jāskatās uz katru pārdevēju individuāli. Līdz šim nav bijušas nekādas problēmas. Un par tiem jaunumiem PVN likmju piemērošanā - daudzi pārdeveji bez problēmām uz paciņas uzrakstīs, ka tā ir dāvana 10 eiro vērtībā, lai vai kas tur iekšā būtu, tikai jāuzprasa - tad nekādi lieki nodokļi te nebūs jāmaksā... ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
labāk pirkties ebay.co.uk vai ebay.de
Būs mazāk problēmas ar sūtīšanu un muitu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Pietiekami labs programmētāju darbs. Strādā ātri, kategorizē pietiekami pārskatāmi, meklē labi.

pirms 13 gadiem  

......, pirms 13 gadiem :

vai kaut ko esat pasūtījuši?

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Jā, daudz ko, bet pasūtīšana vairs nav e-bay darīšana, bet gan konkrētā pārdevēja.

......, pirms 13 gadiem :

kādas ir apmēram izmaksa pasūtot?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.