Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

JANIS KUZMINS

+163

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1691 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

sancho76

+1058

 
Drīzāk Jums piedāvā nopirkt bezvadu usb wifi uztvērēju.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Visdrīzākais, tā arī iznāk, jo portatīvajiem wifi ir iebūvēts un antenu parasti pieslēgt nav iespējams. USB uztvērējam jau var manipulēt gan izstiepjot vadu logā, gan ar antenu pastiprinātājiem. Portatīvajiem arī iebūvēto var raut ārā un likt antenā, bet tas ir spēcīga ķirurģiska iejaukšanās un var datoru novest bēdīgā situācijā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

sancho76

+1058

 
---> atradīsiet vietu kur šis līmenis būs maksimāli iespējamais konkrētajā gadījumā. Par rūteriem, vislabākais radiosignāla pastiprinātājs ir antenna. Atsevišķos gadījumos bez ķirurģiskās iejaukšanās palīdz parasts reflektors kuram fokusā ievietota antenna. Par reflektoru atkarībā no antennas varat izmantot kādu metāla plāksni, vai sietu. Galu galā to var izgriezt no kartona un aplīmēt ar pārtikas alumīnija folliju. Dzīvē šī konstrukcija atgādina satelīta šķīvi. Mainīt attālumu no anntenas līdz reflektoram līdz panākat kaut nelielu signāla pieaugumu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arny

+40

 
man rodas 2 jautajumi, vai zud signals jo tas ir loti vajs, vai kompis taisa brinumus? ja signals vajs tad varetu lidzet ruteri nomainit pret specigaku nu kaut vai ar 2 antenam, ja kompi vaina varbut tad sakt ar wireles driver nonemsanu un uzliksanu pa jaunu drivera domaju, var vel megina parlikt pa jaunu windows.

pirms 13 gadiem  

sancho76, pirms 13 gadiem :

Ja ir vājš signāls tad pie vainas var būt dažādi apstākļi - traucējumi ēterā, betona sienas un t.t. Lai iegūtu maksimāli labāko signālu - starp raidītāju un uztvērēju ideālā gadījumā jābūt tiešai redzamībai, tiklīdz ir kāds šķērslis tā attiecīgi zūd signāla kvalitāte un t.t. Vēl pastāv tāda lieta kā signāla atstarošanās, uz šī efekta rēķina dažos gadījumos var panākt tīri labus rezultātus. Pamēģiniet savu bezvada iekārtu pārvietot citā vietā un sekot signāla līmeņa izmaiņām, iespējams --->

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.