Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1617 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Liec disku tam paredzētajā ierīcē, ko daži sauc par automātisko kafijas paliktni, bet citi par CD, DVD draivu, setups palaidīsies pats. Tad tik visam piekrīti, pie plašākām izvēles iespējām izlasi, ko tur īsti prasa, apdomā un nospied vienu no iespējām. Īsumā - turpini ar next un OK, kamēr vairs neko negrib no tevis.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

pareizi vien ir, ja CD. Pats gan sliecos uz domu, ka tomēr TAS nav CD, bet kādā citā formātā. Tāpēc šo variantu izlaidu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ņem un instalē

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
nu gan jautājums..ja Office ir, kādā formātā. Ja arhīvā, taisi vaļā, meklē setup.exe.Uz šī faila dubultklikšķis. Tālāk viss pašplūsmā. Tikai pieliec ķeksi pie "install all components", nevis default. Ja ISO, montē uz virtuālā. Šādā variantā Alcohol120%, kurš uz 100% nav pieejams, vai arī bezmaksas Daemon Tools. Tālāk analoģiski. Atver, setup.exe/atvērt. Cik atceros, tur bij autorun. Bet tam neuzticos. Labāk tā.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

nez, kā ar key sastāv...galu galā nav free.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tu jau te ķīniešu ābeci sastāstīji cilvēkam, kam nav ne jausmas par parastas instalācijas procesu, kur nu vēl par grādīgajiem dzērieniem, kas rada maldīgu priekšstatu par neesošām lietām. Pie tam, kur tad tāds cilvēks būtu dabūjis iso. It kā jau legāli nav pieejams - MS ir ļoti kūtri uz efektivitāti un jauninājumiem. Vēl gadus jāpagaida.

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

Jaunākie, gan Office, gan latviskotājs man ir ISO. 2007.gada versija man bij arhīvā. Kāds sakars te ar grādīgajiem..tas Uldim.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tev ir ISO. Bet vai oficiāli iegādāties tādā veidā var?
Grādīgie bija tavā paša tekstā. Es tikai atrāvu domu no zemes.

apnicis šis muļķu portāls, pirms 13 gadiem :

microsoft trial instalācijas visas nāk .ISO... diskusijas uzsācēja jau ne ar vienu vārdu nav ieminējusies, no kurienes tas office šai uzradies... savulaik Billijonka solīja arī tiešsaites instalācijas, neesmu šobrīd gan interesējies cik tālu ar to...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.