Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2198 skatījumi

bezvadu nets

Datori un internets » Internets

Gribu savam datoram pielikt to bezvadu netu, lai varu šad tad kompi staipīt līdzi. Esmu apjukusi visos tajos datos un ciparos. Kurš būtu izdevīgāks, Bite vai Tele2? Varbūt kādam jau ir, kādas atsauksmes, ieteikumi...

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Jau gadiem lietoju Tele2, tomēr ir ka plaikam izmēģinu arī LMT un Bite. Secinājumi:
Tele2 ir visnestabilākais, taču lielākoties lietojams. Teju visur (un būts daudzkur) ir ātrāks par LMT. Daudz ātrāks. Bite ir ātrāks un stabilāks par Tele2, taču ar mazāku 3G zonu (lai arī ar 2,5G ir cik ne cik lietojams). Protams, LMT vicina pirkstus ar bāzes staciju skaitu u.t.t., taču realitāte ir tāda, ka viņu 3G nets ātruma ziņā ir tāds, kā Tele2 bija pirms kādiem 5 gadiem. Kamēr Bite man mājās ar 1 zonas iedaļu nodrošina 6+ megabiti uz leju un 2,5 uz augšu, LMT ar 4 iedaļām 1,2 uz leju un 0,2 uz augšu. Ir atšķirība, vai ne? Laukos - pieejams tikai 2,5G. Tele2 dod uz leju maksimālo standarta ātrumu, LMT - minimālo, kas ir tikai 5 reizes lēnāk. Visgudrāk tiešām būtu izmēģināt visu 3 operatoru piedāvājumus un tad lemt ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Visiem viņiem ir par velti izmēģinājums nedēļu vai divas. Paņem, pabraukā pa vietām, kur domā pēc tam lietot un patestē. Tad arī redzēsi, kurš tev labāk derēs. Tiklīdz ārpus Rīgas un citām lielākām pilsētām starpību jutīsi. Testa beigās atdod viņiem 3G stiku un testē pie nākamā. Nesaku, ka obligāti, bet LMT varētu būt vairāk teritorijas, kur var lietot nelamājoties. Bet arī viņiem ir vietas, kur nekā nav, vai pāriet uz GPRS, kurš arī vēl raustās.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja braukāsies vairāk pa visu Latvijas teritoriju, tad labāk tomēr LMT...

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

manuprāt LMt prasa baigo ciparu. tele 2 un bitei ir lētāk, jeb es kaut ko nesaprotu.

unknown (), pirms 13 gadiem :

Manuprāt zona LMT ir vislabākā un cik zinu arī 3G tehnoloģija visattīstītākā!

Esmu mēģinājis Bites internetu - ļoti švaka zona ārpus pilsētām, tālāk no Rīgas..
Tele2 neesmu mēģinājis, bet, pieļauju, ja tel uztveršanas zonas ir švakākas, tad arī attiecīgi i-nets būs līdzvērtīgs! ..

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es notestēju Tele2. Rīgas apkārtnē... Ātrums bija ideāls. Youtube bez problēmām HD video lādē. Nekas nav jāgaida. Par Biti neko nevaru pateikt, jo neesmu mēģinājis.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Man laukos gan LMT,gan Tele 2 gļuko,zona raustās.Tas usb puļķis pilnīgs mēsls,labāk izvēlēties riktīgu modemu ar ārējās antenas pievienošanas iespēju!Bet tā vēl lietoju LMT,tikai karājās pa logu laukā usb pagarinātājā!:)

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Tavi lauki ir kur? Man tas nets ir vajadzīgs Rīgas rajona robežās, pie tam no tele2 torņa atrodos 30 m. Domāju, ka nevajadzētu būt problēmām.

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Cēsu rajons,tornis aptuveni 11 kilometri attālumā.Tāpat sanāk kaut kur citur aizbraukt un ar to arī būs jārēķinās,ka vajadzēs zonu,jo uz vietas diez vai vienmēr izmantosi!
Var jau arī vislabākajā variantā piepirkt 3g rūteri tam usb modemam,tad vismaz var vairāki lietotāji izmantot netu.Man ir problēma,ja izmantoju usb modemu,tad vienlaicīgi netiek atpazīts usb cietais disks,ir mēģināts gan uz xp,gan windows 7!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.