Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1903 skatījumi

Cik vajag lietotāju, lai sociālais tīkls sekmīgi varētu darboties?

Datori un internets » Internets

Pirms 13 gadiem

Kas jādara, lai netaisītu viltus profilus?

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Māris Mucenieks

+1291

 
Meklē savu nišu, apvieno varžu mīlētājus, vai futbola fanus, vai radiniekus, vai snowbordistus. Draugiem.lv veids jau tāds konkrēti monopolizēts, bet nišās vēl darīt un darīt.

pirms 13 gadiem  

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

Nišu esmu atradis, bet lai piesaistītu cilvēkus, sākumā viņiem laikam jāmaksā Ls vai jādāvina dāvanu karte dažu Ls vērtībā?
Draugiem.lv ar katru gadu paliek sliktāks un sliktāks, un tāpēc domāju izveidot savu soc. tīklu.
Galvenā problēma ir viltus profili. Kas jādara, lai tos nevarētu taisīt?

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

adolfs

+6756

 
pievienojos Mārim un Kashinam,
pasaule zin neskaitāmus gadījumus, kad neatlaidība, ticība sevis iecerētajam pārvar neticīgo barjeras/vainagojas panākumiem, bieži vien, pat spītējot racionālajiem aprēķiniem;
(ir jau gan arī strīpa piemēru, kur pasākuma ģenialitāti "starptautiska sabiedrība" apjauš tik pēc celmlauža nāves)
veiksmi Jevģēnij, mēs jau vēl neko nezinam par Tavu projektu, varbūt tas vel iekabinās visādiem draugiem, a vrb vnk saliedēs/stiprinās un vienos 50 lietotāju pulku :)

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

pat neveiksmes gadījumā iegūsi ne ar ko neatsveramo/nenopērkamo Pieredzi

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

Kaut esmu diezgan jauns, man ir liela pieredze dažādās dzīvēs lietās, neveiksme tā ir veiksme, jo tikai gūstot pieredzi vari izveidot vēl kaut ko labāku. :))

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Uzskatu, ka var būt funkcionāls portāls pat tad, ja ir tikai 50 lietotāji, bet viņus visus saista kaut kas, kas liktu viņiem tur šiverēties savā starpā. Bet arī tik pat labi var būt 10000 lietotāji un portāls nīkuļos, ja viņiem tur katram par sevi nebūs nekā ko darīt un arī starp citiem lietotājiem neatradīsies kas tāds, kas varētu piesaistīt. ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Šis jautājums ir līdzīgs tam, ja kāds pajautātu, cik man ir nepieciešami klienti, lai mans uzņēmums būtu finansiāli veiksmīgs. Katram uzņēmējam būs sava atbilde un nekādu noderīgu informāciju jūs no tā negūsiet. Ja jūs tirgojat pildspalvas, tad jums būs vajadzīgi ļoti daudzi tūkstoši klientu, bet ja tirgojat lidmašīnas, tad pietiks ar vienu stabilu klientu.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Draugiem.lv ir Latvijas veiksmīgākais sociālā tīkla projekts ar stabiliem pieaugošiem ienākumiem, savu mārketinga stratēģiju un attīstības plānu. Tas, ka kādam no draugiem.lv lietotājiem nepatīk, kurā vietā ir izvietotas fotogrāfijas vai kur ir atrodami draugi u.c. lietas, nekādu risku projektam nerada. Pie tam šis ir starptautisks projekts, kas strādā daudzu valstu tirgos un piedāvā līdzīgus pakalpojumus.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Uzskatu, ka Latvijā vairs nav iespējams tieši konkurēt ar draugiem.lv kā nacionālo sociālo tīklu, vienīgā iespēja ir šo projektu iegādāties un attīstīt vai arī radīt kaut ko citu ļoti specifisku un interesantu, kas prasīs ne mazāk kā 100 000 latu investīcijas un negarantēs projekta veiksmīgumu. Papētiet sociālo portālu attīstību pasaulē, tirgū viss strādā līdzīgi. Visi lielie projekti jau ir izveidoti un nišas aizpildītas, mainās tikai īpašnieki.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Lielāko daļu no pieejamajiem lietotājiem. Jo sociālo portālu tirgus ir labils ar spēcīgu automātisko monopolizāciju. Tajā nevar operēt vairāki funkcionāli vienādi tīkli.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.