Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1548 skatījumi

Bremzē ļoti interneta ielāde !!!

Datori un internets » Internets

Sveiki man ir tāda problēma, ka pēkšņi nākošajā dienā, man internets sāka ļoti bremzēt, mājās ir arī portatīvais dators, kam internets ir kopējs un darbojas ar rūteri portatīvajam, bet manējas caur kabeli, lieta tāda, ka tieši manam datoram internets bremzē tādā ziņā, ka mājaslapu ielāde notiek nenormāli ilgi, tieši ielāde, kad uzrādas - savienojas..... un ilgi gaidu kamēr savienojas, kaut kas varētu būt tiēši ar sistēmu saistīts es domāju, jo internets ir lattelecom, tas iet labi viss okey, bet pašam datoram kaut kas notikās atr operētājsistēmu varbūt ??? es vēl biju pārinstalējis mozilla firfox interentu pārlūkprogrammu !! biju iegājis Google Earth un tieši tāda pati problēma, kamēr ielādējas, viss kas saistīts ar internetu notiek ilgi ielāde, bet kad uzlieku DISABLE internetam conecction un tad atkal ieslēdzu ENABLE tad uz neilgu brīdi ielāde notiek ātrāk bet pēc tam atkal tas pats kamēr atver kaut kādu mājaslapu tieši savienojas pajiet ilgs laiks. Lūdzu palīdziet, varbūt kāds zin kas ir par vainu ? un kas būtu jāizdara ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja tev vaļējs WIFI stāv, kaimiņš iespējams sūknē tavā vietā un visu tīklu noslogo. Bet tad abiem datoriem būtu jābūt ar lēnu internetu, it sevišķi, ja abiem vienāda operatīvā sistēma.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
kāds tev kopējais interneta aatrums ? piesleegums cik sekundē ?

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

man arī ir interneta pieslēgums 500 kb/s un man no rūtera barojas divi kompi un sanāk arī salīdzinoši lēnāk, nekā kad bija viens kompis.

....................., pirms 13 gadiem :

100KB/S laikam bet nekad tā nav bijis !! tur jau tā lieta arī tad ja uz otra kompja ir kaut kas, tas pēkšiņi notika nesen, ja arī tas otrs kompis ir izslēgts !!!

krokijs, pirms 13 gadiem :

visticamāk tev jāgriežas pie sava pakalpojumu sniedzēja. vārbūt ātrums ir kaut kādu iemeslu pēc samazināts vai viņiem signāla problēmas. vai torrentu lieto ?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.