Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1405 skatījumi

torrents / internets

Datori un internets » Internets

lieta ir sekojoša: es jau kādu pēdējo mēnesi nevaru torrentā neko novilkt. kā ieslēdzu torrentu, tā apm. 5 min. velkās un pēc tam atslēdzās internets. un tad kad atslēdzas internets, nevaru pieslēgties atpakaļ kādas 2 stundas. mājās ir ruteris un kad restartēju rūteri vairākas reizes tad izdodas pieslēgties atpakaļ pie neta. bet kā atkal ieslēdzu torrentu, tā nets atslēdzas. kas pa lietu varētu būt ? interneta pieslēgumam limita nav, ātrums 500 kb/s .

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māsters

+815

 
Ja vaina ir rūterī tad to var noskaidrot vienkārši iespraužot interneta vadu pa taisno datorā. Pašu Torrentu trakeru lietošanas noteikumus domājams tu zini un cik tie ir specifiski?

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

rūters neatslēdzas, strādā, bet kad palaižu torrentu, tā interneta signāls pazūd un pie datora nepienāk !! kaut kur varbūt kaut ko konfigurācijās esmu nepareizi samainijis, vai tas ir darbs ar aizsargmūri !

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Izmet rūteri, tad varēsi vilkt filmas!

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

ir pamats domāt ka tā nav rūtera vaina, jo mājās no rūtera barojas divi datori un otram datoram tādas problemas nav. pie tam, kad manam datoram ieslēdzu torrentu, atslēdzas internets, bet rūteris turpina strādāt un otrs dators sēž internetā. te varētu būt problēma ar kaut kādām konfigurācijām kaut kur, tikai vēl īsti nezinu kur !

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

nu tad skaidrs

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.