Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1461 skatījumi

Augstskola pieslēdza kopmītnēm kopēju internetu un tagad vairs nevar novilkt nevienu torrentu.Varbūt ir kāds apvedceļa variants ?

Datori un internets » Internets

Tagad vairs nevar novilkt nevienu filmu, programmu ,neko..
Varbūt ir kādi ieteikumi ? Zinu ,ka tas ir nelegāli , bet tomēr :D

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
"Torrenti" nav nelikumīgi, bet liela daļa tur iegūstamā satura gan, bet tas, visticamāk, nav iemesls kāpēc tie tika bloķēti. Torrenti ļoti "prasmīgi" prot izmantot interneta pieslēgumu un mēdz pārslogot nekvalitatīvas tīkla iekārtas, gadās situācijas, kad daži lietotāji izmanto visu pieejamo interneta ātrumu vai pārslogo iekārtas un citiem netiek nekas. Tāpēc, lai nodrošinātu kaut kādu kvalitāti, viens no risinājuemime ir nobloķēt pieeju šādiem servisiem pilnībā.
Kā apiet, varianti visādi, atkarībā no tā kā nobloķēts. Viens no variantiem proxy, bet tādi apkārt nemētājas un, ja mētājas ir ar zemu ātrumu. Vēl variants atrast jūsu tīkla administratoru un likt lietā kādu "kukuli". ;)

pirms 13 gadiem  

Aiga Čiekurīte, pirms 13 gadiem :

Varbūt vari paskaidrot nedaudz sīkāk ,kā izmantot šo ""proxy"? Esmu lietojusi, ja bloķētas adreses... bet šajā gadījumā torrentu lapas ir pieejamas ,bet nekas nerakstās,kad atveru ar utorrent :(

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Vieglāk ir pieslēgt sev internetu un dalīties ar kolēģiem,beigās lēti un bez piņķerēšanās,jo tik un tā ja atkodīsi,atkal tiks meklēta problēma,kāpēc internets velkās!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Vai arī aizmirsti torrent un, ja vajag kādu programmu vai jebko citu meklē caur google ierakstot ''free download''. Jā, čakars liels, tomēr arī variants ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Varbūt mēģini ar kādu proxy? No visa šī man sajēga nav liela, bet pēc pamatīgas googlēšanās ar to ir gadījies veiksmīgi apiet tamlīdzīgus šķēršļus... ;)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.