Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valiene

+159

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1453 skatījumi

Kā uzzināt no kurienes vai no kuras mājas lapas bilde ņemta?

Datori un internets » Internets

Vai vispār ir iespējams noteikt no kuras saites vai mājas lapas bilde nākusi? Piemēram, skatos draugiem.lv lapas kur pārdod apģerbus, apavus utt. Vai varu noteikt no kuras mājas lapas vai saites, (ārpus tiem draugiem.lv) bilde ir ņemta? Būtu super, ja kāds palīdzētu, protams, ja tas ir iespējams. Paldies jau iepriekš!! :)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ja bilde nav daudz mainīta, tad http://www.tineye.com/ u.c. līdzīgi servesi, kā arī google sadaļā images var meklēt pievienojot savu attēlu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja Latvijas pārdevējs ir pietiekami uzmanīgs un gudrs, tad noteikt šī pārdevēja piegādātājus pēc produktu attēliem nav iespējams. Taču mūsu pārdevēji īpaši neslēpj savus piegādātājus, interneta laikmetā tas ir muļķīgi, produktiem ir nosaukumi, internets ir pieejams visiem cilvēkiem, kur produktu iegādāties ir katra paša ziņā, Latvijas pārdevēji iegādājas preci lielos apjomos par daudz izdevīgākām cenām, apģērbu uzcenojums ir daži lati, kas noteikti nav tā vērts, lai gaidītu mēnesi, kamēr apģērbs tiek piegādāts no Korejas, Ķīnas vai Honkongas, ja samaksājot 5,- Ls vairāk apģērbu varēsiet iegūt tūlīt.

pirms 12 gadiem  

Valiene, pirms 12 gadiem :

Es jau labak gan ietaupu to uzcenojumu. Piemēram, ja vēlos iegādāties apģērbus vairumā rudenim, tad pasūtu, ietapu un gaidu to mēnesi. Rēķini, par ietaupītajiem 25Ls varu vēl kaut ko iegādāties. Manuprāt, izdevīgi. Pacietība ir tikums. :))

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tas jau ir katra paša ziņā. Ķīniešu apģērbiem ir viena liela problēma, tas ir nepareizi izmēri un arī attēlos viss izskatās daudz smukāk nekā īstenībā, pērkot Latvijā, apģērbu ir iespējams apskatīt, aptaustīt, pamērīt. Pasūtot no Ķīnas, mēnesi jāgaida piegāde, tad izrādās, ka M izmērs ir domāts liliputiem un nepieciešams ir vismaz L izmērs, ja ne XL. Rezultātā klapatas ar apģērba sūtīšanu atpakaļ, vēl mēnesis, kamēr apmaina. Rezultātā dažu latu ietaupījuma dēļ 3 mēneši bez apģērba.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nē, tā tu nepateiksi, diemžēl.

pirms 12 gadiem  

Valiene, pirms 12 gadiem :

Nekādi tiešām nevar? Jo reizēm ja ievada bildes nosaukumu google.lv attēlu meklētājā, parādās bilde un sānos var apskatīt mājas lapas adresi. Tad varbūt kā var uzzināt bildes nosaukumu? Parasti tie ir kaut kādi ķeburiņi vai cipari....

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu vienīgais tu vari mēģināt meklēt pēc pašas bildes, bet nedomāju, ka ta būs produktīvi.

Ieej te http://images.google.lv/
un tad nospied to fočika ikoniņu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.