Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 922 skatījumi

Kāpēc cilvēki, kas kaut ko grib pārdot kādā forumā tā necieš jautājumus tajā topicā un grib tikai PM?

Datori un internets » Internets

Daudz ērtāk taču ir atbildēt turpat tajā postā, lai arī citi var izlasīt un neparsīt otru reizi to pašu? Kāpēc tā jābaidās atklāt, ko citi jautājuši? Un tos jautājumus sauc par spamu. Tas nav spams. Tas ir konkrēts jautājums par tavu preci vai pakalpojumu. Kāpēc citi to nedrīkst redzēt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Es ar tādiem vispār nepinos, kuri liek visu rakstīt privāti. Jo pastāv iespēja, ka viņam tas vienkārši tāds bizness - telefoni en-tie (visticamāk nosperti) un lai potenciālie pircēji nesaprastu, ka tas ir bizness, tad uzraksta kaut ko nekonkrētu un tad katram jautātājam (PM) piemeklē kaut ko individuāli.
Piem., tev piedāvā nokiu, man - motorollu.
Ja uzrakstīts tā, ka nav skaidrs, ko viņš īsti pārdod, tad tas objekts visticamāk ir sperts un tāpēc lai zaglis paliek bez manas naudas <- tāda mana doma.

pirms 12 gadiem  

Armands Millers, pirms 12 gadiem :

Ai, šitas bija domāts kā atbilde Marekam, tagad tikai sapratu, ka nepareizajā vietā ierakstīju.

Armands Millers, pirms 12 gadiem :

Ja baidās publiski aprakstīt preci, tad acīmredzot baidās, ka īstais īpašnieks varētu atpazīt savu īpašumu.

Mareks Suntažs, pirms 12 gadiem :

Točna.

krokijs, pirms 12 gadiem :

jums vienkārši domāšana aprobežojās tikai ap telefona zādzībām. Kā mēdz teikt (kas nu kuram tuvāks). Bet Vairumu gadijumos tā ir pareiza preces tirgošanas taktika.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mareks Suntažs

+284

 
Piekrītu autoram, ka tas ir dīvaini. Tas būtu tas pats, kas šeit ierakstīt jautājumu un pierakstīt "atbildes tikai privāti draugos". Dabiski, ka te uzreiz visi par tādu jefiņu ierēktu, it īpaši ja runa būtu par kaut ko neprecizētu, piem.: "pārdodu telefonu". Dabiski, ka VISUS interesē, vai tā ir nokia vai sīmens, vai lādētājs nāk komplektā utt. Tā ka precizējoši jautājumi, manuprāt, pilnīgi noteikti nav spams.

pirms 12 gadiem  

Mareks Suntažs, pirms 12 gadiem :

Karuače, nevaru atbildēt uz autora uzdoto jautājumu. Varbūt tā vienkārši ir to postotāju (dīvainīšu) domāšanas īpatnība.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ja aprakstā teikts - tikai PM, tad rakstīt tur patiešām ir spams.

Motivācija var būt visdažādākā. Piemēram - tas forums pirmo un pēdējo reizi apmeklēts tikai tāpēc, lai ievietotu sludinājumu. Tāpat tā var būt arī citāda, ja nerespektē ievietotāja vēlmi, vienkārši ignorē, bet satraukties par to manuprāt ir vēl dīvaināk.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

taisnība

krokijs, pirms 12 gadiem :

un ja runa iet konkrētāk par telefonu pārdošanu, tad vissmieklīgāk izskatītos ja jautājuma uzdevēja topiks būtu ar apsūkāšanu par visstūlbākām detaļām. Pārdevējs pieiet pie pircēja individuāli un tas man arī nešķiet pārdabiski un es tur telefona zagļus bez pamatota iemesla nesaskatu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.