Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms

+5644

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1578 skatījumi

Huawei e353 nestabils signāls

Datori un internets » Internets

Lieta tāda, izmantoju LMT internetu ar Huawei e353 modemu, bet signāls ir mainīgs 3G un HSPA. Ar HSPA varu izspiest maksimālo ātrumu bet ar 3G tikai pāris simtus kbps/s.

Vai būs jēga no ārējās antenas un signāls būs stabils?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Visdrīzākais, ka nē. Tas atkarīgs no atrašanās vietas. Mobilā interneta piedāvātāji, tajā skaitā LMT balansē uz ieguldījumu rēķina - mazapdzīvotā vietā nav vērts likt spēcīgus torņus ar dārgu tehniku. Tāpat blīvi apdzīvotā vietā nav jēga likt kaudzi resursu, ja tie netiks izmantoti. Šobrīd vēl tālu līdz tam, ka mobilie operatori piedāvātu ar kabeļa operatoriem konkurētspējīgu internetu; tas gan neapšaubāmi pienāks. Ziņu un Wikipēdijas lasīšanai braucot autobusā vēl var piekrist, ka ir ciešams neta ātrums un noturība. Bet online radio klausīšanai nē, par filmām vai spēlēm nerunājot.
Ja liksi ārējo antenu ar virziendarbību uz tuvāko torni un tuvāko piecu kilometru radiusā nav citu LMT torņu, tad ir cerība uzlabot. Bet ja tuvākā kilometra radiusā ir vismaz trīš torņi, tad LMT kapacitāte vainīga un tad antena nepalīdzēs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Ja signāla _jauda_ ir mainīga, tad varētu palīdzēt.
Vienkāršāk būtu vispirms pamēģināt pamainīt uztveršanas vietu, tipa, izej uz balkona. Varbūt dzelzsbetona sienas vai kas tml. traucē.
4G ir kruta! :)

pirms 11 gadiem  

Toms, pirms 11 gadiem :

Privātmājai ir dzelzs jumts.
Tas arī kaut ko ietekmē?

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Ja esi jumta stāvā, tad jā.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-6290

 
Jūs tak esat debīli pļūtīzeri. Jūs ne sūda nesajēdzat pa tehniskām lietām, bet kautko te vel pļūtat un "vērtējat". Dauņi neiznēsātie.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-6290

 
Ar normālu anteni būs labāk, bet tikai ja antene būs uz jumta. Ar tādu smadzeni tas risinājums nesanāks, jāmeklē kāds gudrs cilvēks.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.