Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 778 skatījumi

Man ir jautājums,šajās lietās ar modemiem neko nesaprotu

Datori un internets » Internets

Man ir lattelecom internets mājās ir gan stacionārais gan mans portatīvais dators,pašlaik lietoju portatīvo ar vadu,vēlētos nopirkt tūteri lai būtu wi-fi,bet man ir jautājums,kā vispār savieno to rūteri? ar modemu&datoru? Un ja man ir viena porta modems vispār man ir iespējams pieslēgt rūteri? Cerams sapratīsiet ko te samurgoju :D Paldies par atbildēm jau iepriekš

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Parasti tiem maršrutētājiem (Router) nāk līdzi instrukcija ar shematiskiem zīmējumiem, lai to varētu pieslēgt mazi bērni. Tātad ja tev ir vismaz 8 gadi un pat ja neproti lasīt tad tik un tā nekas nevar neizdoties.

pirms 11 gadiem  

Aicis, pirms 11 gadiem :

Kā jau Uldis teica, izrauj no datora vadu un iespraud vienā vienīgajā(pēc izskata) maršrutētāja ligzdā. Maršrutētājam būs vēl četras vienādas ligzdas(Nr.1, Nr.2, Nr3, Nr.4), tajās var piespraust ar vadu vēl četrus datorus. Kopš pieslēgsi maršrutētāju, necenties kādu datoru pieslēgt ar vadu modemam pa taisno.

Aicis, pirms 11 gadiem :

Starp citu:
Dažiem maršrutētājiem ir jau rūpnieciski uzstādīta aizsardzība ar paroli un kad mēģināsi pieslēgties pirmo reizi, būs jāievada parole.
Dažiem maršrutētājiem aizsardzība ar paroli ir jākonfigurē pašam (caur datoru jāielien maršrutētājā un jāievada drošības līmenis un sava izdomātā parole), bet tikmēr tavu interneta pieslēgumu varēs noslogot jebkurš kaimiņš, aptuveni 200m rādiusā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Rūteru sprauž turpat, kur tagad viens no datoriem ir iesprausts. Pēc tam katrs dators, kuram ir Wifi, var slēgties bez vada, caur Wifi rūteru.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.