Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1256 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

ToolBox

+60

 
Es tieši par šo tēmu LMT uzdevu jautājumu kad biju paņēmis testēt to 4g modemu. Ja man nav tiesību legāli sazināties ar radiem pat Skype - tad ko viņi vispār piedāvā ?!! Pa 20 Ls mēnesī lasīt viņu mājas lapu ?!!!

Atbildi tā arī nesagaidīju. Nekas, viņi nav vienīgie pasaulē Ineta piegādātāji.

Andža.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Vispirms vajag pietiekami biezu naudas maku, tālāk jau var domāt par praktiski nepieciešamo.

pirms 11 gadiem  

..................., pirms 11 gadiem :

4G tīklam der atcerēties ka līgumi jālasa, piemēram LMT:
" LMT interneta pakalpojumi nav paredzēti reālā laika pakalpojumu izmantošanai, piemēram, IP telefonijai (balss un video zvanu veikšana internetā) un Peer to peer izmantošanai (programmas dažādu mūzikas, filmu un tml. failu apmaiņai). Ja LMT pakalpojumi tiek izmantoti tam neparedzētā veidā, sistēmas automātiski var ierobežot vai pat pārtraukt noteikta pakalpojuma sniegšanu."
un tur aktuāla ir tikai uztveršanas zona...

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tas līgums tāds būs tikai sākumā, kamēr viņiem 4G tīkls būs pietiekoši izvērsts. Viņi tādējādi aizsargā savus mazos resursus, lai tos citiem lietotājiem nenogrieztu tipiski lielpatēriņa veidi. Šobrīd tas ir nišas pakalpojums, kas der tikai mazai daļai patērētāju. Drusku jāpaciešās un būs viss normāli.

..................., pirms 11 gadiem :

pirmsākumos paņēmu i-biroju open... 19 laši mēnesī un neierobežots datu apjoms... neilgi pēc tam parādījās i-birojs 19, tāpat par 19 lašiem, bet ierobežotu datu apjomu... vienā jaukā dienā man izbeidzās nets un saņēmu atbildi, ka pārtērēts limits... ar savu līgumu un aizbraucu uz LMT centru... kā pēcāk izrādījās, tad paši pirmie open līgumi bija bez jocīgām piebildēm, pārējo open līgumi ļāva LMT tos pataisīt par i-biroju 19... es vēl šobrīd sēžu uz sava open ar G4 modemu... līgumus vajag lasīt:D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.