Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1163 skatījumi

Kas tas ir: mākoņdati?

Datori un internets » Internets

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ēriks

+4393

 
Tas ir tad, kad daļa datu tiek saglabāta nevien tava datora cietaja diska, bet arī interneta serveros. Tas dod iespēju, piemēram dokomentiem, piekļūt no dažādiem datoriem, vai arī telefona. Viss kas vajadzīgs - interneta pueslēgums. Nakamais solis mākoņ datos ir mākoņskaitlošana, kad datoram nebūs jābūt īpaši "jaudīgam" un procesora darbības notiks internetā.

pirms 10 gadiem  

-c-f-b-, pirms 10 gadiem :

laikam retais šitajā idiotiskajā bodītē pē savu datu sabāšanas iekš cloud, seko līdzi neta savienojumiem. sākums bij skype, kad Bils to pārpirka. tagad VISI skype lietotāji ir zem lupas. mākoņdati ir nākamais solis. nu normāli. internetbakas rēķini, privātā sarakste, un viss pārējais, kas attiecas uz cloud lietotājiem, tagad pa taisno iet Bila info dienestā. toč, pasaule sajukusi, jo spēlē uz čaiņikiem. uz to kategoriju, kuri - es visu zinu, visu varu, mani nečakarēs neviens!.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
kas ir mākoņdati? tas ir kā atvērti vārti uz tavējo datoru. ok, datus saglabā nevis savā kastē, bet cloud. līdz ar to rodas pieeja tavai kastei. Yandex mākoņdisku jau nobloķēju. kaut kā ne visai patīkami, ja konstatē, ja pa tavu vešu kas no malas rakņājas, un no kuras vietas. totāla spiegošana, nekas vairāk.

pirms 10 gadiem  

-c-f-b-, pirms 10 gadiem :

for minusoīdiem, un konkrēti - sabāz savus datus iekš cloud, un pēc tam pārskatiet neta savienojumus. nav pa spēkam? tad, loģiski, kaut kas ir tas, (i), kas citus liek uz šitā plauktiņa.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.